Fermecatorul Chupacabra din Planes (Avioane)

/ / Modificat: 2013-08-19
Fermecatorul Chupacabra din Planes (Avioane)

"Planes" ("Avioane"), un film marca Pixar care ridica la inaltime, la propriu, povestea inceputa in iubitele animatii Cars 1 si 2, are premiera in Romania  pe 6 septembrie 2013. De aceasta data personajele sunt niste avioane tare haioase, care pornesc intr-o cursa palpitanta printre nori.

Povestea filmului in cateva cuvinte

Personajul principal al filmului, Dusty este un avion mic, cu vise mari: isi doreste sa concureze intr-o faimoasa cursa aeriana, doar ca frica sa de inaltimi ii sta in cale. Va lasam sa aflati din film cine il ajuta sa isi transforme visul in realitate, dar pana atunci, va invitam in exclusivitate in universul Planes.

Va incurajam sa le faceti cunostinta copiilor vostri inca de pe acum cu simpaticele avioane, cu ajutorul descrierilor saptamanale ale personajelor pe care le gasiti aici. Astazi va povestim despre El Chupacabra, un Casanova foarte increzator in puterile sale.

El CHU (EL Chupacabra)

In animatia originala, vocea lui Carlos Alazraqui

Fermecatorul Chupacabra este o legenda a Mexicului (e de ajuns sa-l intrebi pe el ca sa te convingi). Antrenat de pasiunea lui pentru curse (dar si pentru Rochelle), acest Casanova are orice in afara de modestie- vocea si prezenta sa carismatica sunt la fel de asurzitoare ca motorul sau.

Colegii de legiune nu sunt siguri cat este adevar si cat este iluzie atunci cand vine vorba de El Chu, insa de un singur lucru il cred sigur in stare: concureaza cu toata pasiunea si talentul sau,cateodata se implica mai mult decat ar fi nevoie la asemenea altitudini.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Planes

Articole recomandate

Citeste si despre