Excelsior Seral, destinatie obligatorie!

/ / Modificat: 2012-11-16
Excelsior Seral,  destinatie obligatorie!

Excelsior Seral,  destinatie obligatorie!

Premiera absoluta! La Excelsior "se predau" lectii de teatru non-stop. Chiar din luna lui Brumar, Excelsior Matinal, unde "iau notite" de zor copiii si buncii, va avea un nou coleg: Excelsior Seral.


Contrabasul2012

De acum incolo, la Excelsior Seral "buchisesc" si adultii.

Botezul noului venit a avut loc joi, 15 noiembrie , la ora 19:00, iar "nas" ii este "Contrabasul", un One Man Show exploziv marca Radu Gheorghe. Daca ati ratat premiera, e musai sa veniti joi, 22 noiembrie, la aceeasi ora.

Urmeaza in forta la Excelsior Seral premiera pe tara "4 Dansuri", de Albert Espinosa, in regia Adrianei Zaharia, duminica, 18 noiembrie si vineri, 23 noiembrie, orele 19:00.

4_Dansuri

Sa nu va ganditi ca ati scapat de "invatatul la Seral"!

In preajma lui Mos Nicolae, pe 3 decembrie, vine la Excelsior Seral un domn arhitect de renume Alexandru Andries. Va pregateste un concert folk cu aroma de sarbatori, cozonac, turta dulce si dichisuri…     

Sper ca v-am convins. Excelsior Seral devine din aceasta stagiune o destinatie obligatorie!
 

P.S. Biletele le puteti rezerva in timpul saptamanii de marti pana vineri (orele 10:00-17:00), iar in weekend, duminica  (orele 10:00 – 13:00 ), la telefonul 021.315.97.36. Biletele le puteti procura si in seara spectacolului.

La Excelsior Seral, costul unui bilet este de 32 RON, iar elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de o reducere de 50%. Pentru ei, costul biletului este de 16 RON.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii

Articole recomandate

Citeste si despre