Editura Rao prezinta seria Geronimo Stilton

/ / Modificat: 2012-12-12
Editura Rao prezinta seria Geronimo Stilton

Editura Rao prezinta seria Geronimo Stilton


Dragi prieteni rozatori, bine ati venit in lumea aventurilor extrasoricesti! Editura RAO a lansat pe piata patru noi carti care va vor face sa chitaiti de placere: seria Geronimo Stilton, care prezinta aventurile indragitului redactor-sef al gazetei Vocea Rozatoarelor, scrise de el insusi!



geronimo

In soricezia, pe Insula soarecilor, toate cartile scrise de Geronimo Stilton sunt bestselleruri! Dar cum, nu le cunoasteti? Sunt povesti amuzante, mai fragede ca mozzarella, mai gustoase ca branza Gruyere, mai aromate ca gorgonzola… povesti cu mustati, desigur, pe cuvantul lui Geronimo Stilton!

Domnul G. Stilton si-a lansat mai intai creatiile in Italia, unde sunt azi cele mai indragite aventuri pentru copii. Mai mult, Geronimo a avut un success international urias: cartile au fost traduse in peste 35 de limbi si s-au vandut in peste 75 de milioane de exemplare in intreaga lume.

Informatii extrasoricesti


Pe toate copertele seriei, autorul creditat este insusi Geronimo Stilton!  Cartile sunt insa realizate dupa o idee originala de Elisabetta Dami.

Stilton, numele de familie al redactorului-sef de la Vocea Rozatoarelor, este un sortiment celebru de branza englezeasca

Geronimo Stilton este doctor in soricologia Literaturii sobolanesti si in Filosofie Comparata Arheosoriceasca.

In soricezia, ultima moda printre cei mai trendy soricei este pielea sintetica de pisica.

De la Geronimo aflam ca iubirea e ca branza: daca e de calitate, cu timpul devine si mai buna!

Vol. 1: Numele meu e Stilton, Geronimo Stilton


Geronimo_Stilton_Numele_meu_e_Stilton

De cand am angajat-o pe noua mea colaboratoare, Pinky Pick, mi s-au intamplat o multime de lucruri!

O data m-a obligat chiar sa petrec Revelionul la Polul Nord, in deriva pe un aisberg, fara nici o bucatica de branza, dansand tangou ore in sir…

Vol. 2: Iubirea e ca branza

 
Geronimo_Stilton_Iubirea_e_ca_branza

Pe un vas de croaziera, in Marile Sudului, am intalnit-o pe sobolanica sobolan-dulce, care s-a indragostit de mine si a vrut sa ne casatorim cu orice pret!

Eu am incercat din toate puterile sa scap de ea si am naufragiat pana la urma pe o insula pustie. Sfanta mozzarella, ce aventura incredibila… ah, iubirea!  

Vol. 3: Furtul diamantului urias


Geronimo_Stilton_Furtul_diamantului_uriasTocmai ma uitam la finala campionatului de fotbal, cand bunicul Traian a navalit in casa mea si mi-a ordonat sa particip la un Turneu de Golf pe perechi!

Premiul era o foarte valoroasa Supersoricupa, dar cineva voia s-o fure, iar Zero Zero Ka, prietenul meu, era pe urmele hotului necunoscut! A fost o aventura pe cinste!

Vol. 4: Banda motanului

Geronimo_Stilton_Banda_motanului

Vai, ce motan inspaimantator! O banda de hoti cu un motan enorm teroriza orasul!

Cand m-am trezit in fata felinei celei feroce, aproape am lesinat de frica, dar am facut o descoperire cu adevarat incredibila… si surprizele nu s-au terminat acolo: nu veti ghici niciodata ce am aflat despre maestrul Rascas-Julit, un pictor… foarte misterios! in aceste aventuri, nimic nu este ce pare a fi!!!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre