Distractie in parc alaturi de Comunitatea Copilul.ro

| | Modificat: 2011-06-07 11:24:49

parc_copilulroIn weekendul care tocmai a trecut, 4-5 iunie 2011, am fost impreuna in parcul Lumea Copiilor. Noi, Copilul.ro, Farmaciile Help Net si voi, prietenele noastre.

Ne bucuram foarte tare ca aceasta ocazie de a ne intalni a fost atat de placuta pentru noi toti. Suntem incantati ca v-am cunoscut, ca ne-am intalnit cu copiii, ca am desenat, am colorat si am povestit cate in luna si in stele. Am facut o multime de fotografii si ne-am facut foarte multi prieteni.

Farmaciile Help Net ne-au fost parteneri de nadejde in intretinerea unei atmosfere pline de zambet, joc si voie buna. Am facut impreuna sport, am dansat, am alergat, am jucat sotron si am primit o multime de cadouri. Am intalnit printese, mamici grijulii, copii minunati si oameni dragi noua.

A fost o ocazie sa ne cunoastem, sa ne jucam, sa vorbim cu totii despre sanatate si alegeri bune, despre sport si alte activitati pe care le putem face impreuna cu prietenii si copiii nostri. Vremea a fost de partea noastra, au fost primele zile in care niciun strop de ploaie nu ne-a deranjat.


Cartea "Bucate alese pentru bebelusi mofturosi", scrisa de Andreia Ionescu, a fost subiect de discutie si de apropiere intre mamicile venite la eveniment. Fiecare dintre noi s-a simtit un pic mai intelept si mai bogat in urma impresiilor impartasite despre copii, retete, calatorii, despre oameni si multe, multe altele. Am aflat lucruri noi, am cunoscut oameni interesanti si buni, am mai crescut un picut alaturi de copiii nostri.

Suntem convinsi ca acest weekend este primul dintr-o lunga serie de intalniri ale Comunitatii Copilul.ro. Speram foarte tare ca la urmatoarele evenimente sa va cunoastem si pe voi, celelalte prietene dragi, care nu ati reusit sa ajungeti sambata si duminica alaturi de noi.

Iata si albumul cu fotografii de la evenimentele de pe 4 si 5 iunie. Ne-am bucura ca fiecare dintre voi sa regaseasca amintirea unor momente placute!

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri