De esti mic si talentat, de Lidl vei fi premiat!

/ / Modificat: 2013-05-31
De esti mic si talentat, de Lidl vei fi premiat!

De Ziua Copilului, Lidl da startul celui mai dulce concurs pentru copilasi, Pofteste si Gateste Kids!  Cei mici pot trimite in perioada 1 – 30 iunie un desen cu desertul preferat frumos colorat si in plic expediat, insotit de o poza si reteta acestuia.

Cele mai colorate, inspirate si delicioase deserturi facute de prichindei vor fi premiate de Lidl cu jocuri distractive. Juriul nostru format din: Monica Davidescu, Antonio Passarelli, Catalin Maruta si Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv Salvati Copiii Romania asteapta cu nerabdare sa admire si sa premieze cele mai inspirate deserturi pictate de micutii bucatari. Cinci desene vor fi publicate pe pagina www.lidl.ro si pe pagina de Facebook a Lidl Romania.


Lidl asteapta "deserturile preferate" frumos ambalate si in plic sigilate, la sediul Lidl Discount S.R.L., de pe B-dul. Dimitrie Pompeiu 6 E, Cladirea Pipera Business Tower, Etaj 4, 020335 Sector 2, Bucuresti.

Varsta maxima de participare este de 12 ani.

Mai multe detalii despre concursul cu tema "Desertul preferat" pot fi gasite in regulamentul de participare pe site-ul www.lidl.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Iunie Retete copii

Articole recomandate

Citeste si despre