Cursuri de dezvoltare personala pentru copiii supradotati

Centrul Amadeus IQ pentru psihodiagnoza si dezvoltare personala a copiilor supradotati deruleaza programe de cunoastere (screening) a potentialului intelectual al copiilor incepand cu varsta de 3 ani, pentru a realiza o corelatie corecta, naturala, intre acest aspect si posibilitatile de dezvoltare socio-emotionala a copiilor.

raducu-spot

Asadar, tratam educatia ca un tot unitar in ceea ce priveste dezvoltarea cognitiva si pe cea socio-emotionala si va propunem module de dezvoltare atat din perspectiva inteligentei cognitive, cat si a celei emotionale. Astfel, cursurile noastre pun accent pe dezvoltarea aptitudinilor intelectuale (acele aptitudini prin care se manifesta la un nivel ridicat procese ca memorarea, gandirea, imaginarea, limbajul, intuitia) si a abilitatilor socio-emotionale.

Modalitatea prin care se deruleaza activitatile noastre este jocul sub diverse aspecte si cu diverse grade de dificultate, metoda proiectelor, teatrul, pantomima, dansul .

Cursurile noastre se vor derula incepand cu luna martie 2013 in Bucuresti (de luni pana vineri inclusiv, intre orele 16-17 si 17-18 si sambata intre orele 10- 15), iar inscrierile se vor face pe adresa sanda@amadeusiq.ro sau telefonic la numarul 0771.602.487.

Cursurile sunt precedate de o sesiune de testare (iq screening) prin care vom realiza un profil al fiecarui copil cu privire la potentialul sau intelectual. Cursurile noastre se deruleaza pe grupe de varsta si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 16 ani.

Pretul unui modul este de 150 Ron pe luna. Mai multe detalii aflati vizitand PROGRAM DE ACTIVITATI SI PRETURI CENTRUL AMADEUS IQ.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul