Cronicile din Narnia: Leul, Vrajitoarea si Dulapul

cronicile_din_narniaPe 17 octombrie, ziarul Libertatea iti aduce un spectaculos film Disney, premiat cu Oscar!

Luni, cauta la chioscuri cel mai indragit film de aventuri pentru copii: "Cronicile din Narnia – Leul, vrajitoarea si dulapul", primul volum al unei mini-serii cu 2 DVD-uri de colectie!


In Cronicile din Narnia: Leul, Vrajitoarea si Dulapul, 4 mici aventurieri care se joaca "de-a v-ati ascunselea" in casa de la tara a unui batran profesor dau peste un sifonier fermecat, care ii va purta in locuri la care nu au visat niciodata. Intrand pe usa sifonierului, ei parasesc Londra celui de-al doilea razboi mondial si patrund in spectaculosul univers paralel cunoscut sub numele de Narnia - un regat de basm, cu proportii magice, in care animalele padurii vorbesc, iar pe dealuri colinda fapturi mitologice.


Dar tinutul Narnia a fost blestemat sa sufere o iarna care nu se mai termina niciodata, sub domnia Vrajitoarei Albe, Jadis. Acum, ajutati de conducatorul de drept al Narniei, inteleptul Leu Aslan, cei 4 copii Pevensie isi vor descoperi propriile puteri si vor conduce Narnia intr-o batalie spectaculoasa, pentru a elibera acest tinut de sub sclavia glaciala a Vrajitoarei.

Apeland la temele nepieritoare ale Binelui si Raului, precum si la puterea familiei, curajului si sperantei, chiar si in cele mai sumbre momente, "Leul, Vrajitoarea si Dulapul" este o poveste clasica a vremurilor noastre.

Luni, 17 octombrie, nu uita sa cumperi ziarul Libertatea impreuna cu "Cronicile din Narnia – Leul, vrajitoarea si dulapul", un film adorat de copiii din intreaga lume!

Urmareste, alaturi de copilul tau, o poveste captivanta, cu efecte speciale care te vor tine cu sufletul la gura!

Oferta speciala – doar 12,99 lei, exclusiv cu Libertatea de luni!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul