Cronicile din Narnia: Leul, Vrajitoarea si Dulapul

| | Modificat: 2011-10-14 00:00:00

cronicile_din_narniaPe 17 octombrie, ziarul Libertatea iti aduce un spectaculos film Disney, premiat cu Oscar!

Luni, cauta la chioscuri cel mai indragit film de aventuri pentru copii: "Cronicile din Narnia – Leul, vrajitoarea si dulapul", primul volum al unei mini-serii cu 2 DVD-uri de colectie!


In Cronicile din Narnia: Leul, Vrajitoarea si Dulapul, 4 mici aventurieri care se joaca "de-a v-ati ascunselea" in casa de la tara a unui batran profesor dau peste un sifonier fermecat, care ii va purta in locuri la care nu au visat niciodata. Intrand pe usa sifonierului, ei parasesc Londra celui de-al doilea razboi mondial si patrund in spectaculosul univers paralel cunoscut sub numele de Narnia - un regat de basm, cu proportii magice, in care animalele padurii vorbesc, iar pe dealuri colinda fapturi mitologice.


Dar tinutul Narnia a fost blestemat sa sufere o iarna care nu se mai termina niciodata, sub domnia Vrajitoarei Albe, Jadis. Acum, ajutati de conducatorul de drept al Narniei, inteleptul Leu Aslan, cei 4 copii Pevensie isi vor descoperi propriile puteri si vor conduce Narnia intr-o batalie spectaculoasa, pentru a elibera acest tinut de sub sclavia glaciala a Vrajitoarei.

Apeland la temele nepieritoare ale Binelui si Raului, precum si la puterea familiei, curajului si sperantei, chiar si in cele mai sumbre momente, "Leul, Vrajitoarea si Dulapul" este o poveste clasica a vremurilor noastre.

Luni, 17 octombrie, nu uita sa cumperi ziarul Libertatea impreuna cu "Cronicile din Narnia – Leul, vrajitoarea si dulapul", un film adorat de copiii din intreaga lume!

Urmareste, alaturi de copilul tau, o poveste captivanta, cu efecte speciale care te vor tine cu sufletul la gura!

Oferta speciala – doar 12,99 lei, exclusiv cu Libertatea de luni!

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri