Costume si accesorii pentru petreceri de copii mari si mici

/ / Modificat: 2014-05-26
Costume si accesorii pentru petreceri de copii mari si mici

FabricadeMagie.ro a fost lansat in 2005 si este cel mai mare magazin online si atelier de productie care ofera costume si accesorii pentru carnaval si petreceri atat pentru copii, adolescenti, cat si pentru adulti, articole pentru camera copilului, articole de botez, articole sportive si pentru scoala, jocuri si jucarii, mascote pentru evenimente.

Carnavalul, petrecerile si serbarile pentru copii si adolescenti

Orice ocazie este una buna pentru petrecere si distractie cand este vorba despre copii sau adolescenti. Fie ca vorbim despre ziua aniversara proprie sau a prietenilor, serbarea de 1 Iunie sau petrecerea de sfarsit de an scolar, petrecerea de Halloween, de absolvire sau serbarea de Craciun, copiii adora sa se deghizeze si sa intre in rolul unei printese Disney, a unui animalut, super erou sau a unui politist.

Fabricademagie.ro oferta o gama larga de costume si accesorii pentru deghizare.

Avem o solutie si pentru cei care primesc la serbare un rol deosebit, unde este nevoie de o costumatie la comanda. Magazinul Fabricademagie.ro dispune in plus de atelierul de productie Fabrica de Magie care deserveste comenzile speciale pe care le primim atat de la persoane fizice, cat si de la persoane juridice.

Atelierul are un designer calificat, cu experienta, dedicat, care creaza personajele si modelele. Va asiguram de calitatea materialelor si a produselor. Realizam si costume si accesorii noi create de client, care nu sunt disponibile in oferta curenta pentru diverse evenimente, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Astfel, oferta noastra devine nelimitata si puteti da frau liber imaginatiei!

Costume nationale si costumatii pentru balet, majorete si dansuri

Baletul este probabil cel mai indragit dans si visul oricarei fetite este de a deveni balerina. In sectiunea Balet regasiti atat rochite de balet pentru spectacole, cat si body-uri, tutu-uri sau flexibili, lucruri necesare pentru lectiile de balet in sala sau pe scena.

Personaje

Toate rochitele de balet, body-urile si tutu-rile sunt realizate in cadrul atelierului Fabrica de Magie. Astfel, aveti posibilitatea sa comandati orice marime si sa schimbati culorile sau materialele din imaginile de prezentare.

Atelierul Fabrica de Magie produce si costume de dans pentru copii, dar si costume nationale.

Camera copilului

Decoreaza camera copilului cu stickere decorative, borduri sau tapet cu personaje Disney, lenjerii de pat din bumbac cu personajul preferat, ceasuri de mana sau de perete, perdele, lampi si veioze, covorase vesel colorate, special create pentru copii. Nu uita si de solutiile de depozitare, cum ar fi cutii de diverse dimensiuni sau cosuri care te vor ajuta sa il inveti pe cel mic sa ogranizeze jucariile si sa le pretuiasca.

Te invitam sa consulti oferta noastra din categoria Camera copilului.

Petrecerile aniversare pentru copii

Esti organizatorul petrecerii copilului tau? In zona de Articole pentru petreceri gasesti o gama larga de baloane imprimate si baloane de sapun, ghirlande, coifuri, bannere, invitatii, pinata, culori pentru pictura pe fata, lumanari aniversare cu personajele preferate ale celor mici. Pentru a anima petrecerea poti alege si alte accesorii functie de tema aleasa, cum ar fi palarii de pirati, masti si urechi de animale sau coronite de printese.

Botezul bebelusului

Botez

Nu i-am uitat nici pe cei mai mici dintre noi si, pentru ei in mod special, atat fetite, cat si baietei, echipa fabricademagie.ro a creat o gama de costume, lumanari, marturii si decoratiuni pentru ca primul eveniment important din viata lor sa fie un botez de vis.

Din categoria Botezul bebelusului poti alege costumase pentru baieti sau rochite de fetite pentru botez, elegante, pretioase dar daca esti o persoana mai nonconformista poti alege pentru bebelus si o tinuta de costum national, marinar, Scufita Rosie sau animalut. O costumatie de animalut este o idee excelenta pentru tematica botezului, daca invitatii vor primi ca si marturie, de exemplu, urechi de animale diverse pentru ca distractia sa fie garantata atat in randul celor mari, cat si a celor mici prezenti la eveniment.

Petrecerile de firma

Tocmai ai aflat ca firma unde lucrezi organizeaza o petrecere aniversara, de Halloween sau de Craciun, unde se recomanda costumarea? La magazinul Fabricademagie.ro gasesti produse pentru toate buzunarele si, in plus, daca vrei sa salvezi timpul tau si al colegilor, irosit cu cautarile, puteti sa plasati o singura comanda si sa impartiti costul de livrare prin curier si comanda ajunge chiar la voi la birou.

Oferte corporate pentru firme organizatoare de evenimente sau spatii de joaca

Doriti ca evenimentele organizate de dvs sa fie unice, creative si sa puna in valoare tematica petrecerii?

Atelierul propriu de productie, dar si numarul mare de furnizori externi cu care colaboram ne permit sa oferim in plus foarte multe produse care nu sunt expuse, dar exista in oferta si in stocul furnizorilor. In acest sens, ne puteti comunica interesul pentru diverse produse care nu exista in oferta curenta sau se doresc in cantitati mai mari si vom incerca sa onoram cererea dvs.

Mascote pentru evenimente

Mascota

Cauti o mascota care sa reprezinte si sa promoveze cu success compania, gradinita, clubul sau scoala ta? Un animal va avea tot timpul trecere mare la public, fie ca este vorba despre adulti sau, mai ales, copii. Dar la magazinul Fabricademagie.ro poti gasi si mascota semafor, tigareta sau costumatii tip mascote.

Sectiunea Mascote evenimente ofera o varietate mare de mascote publicitare si, in plus, optiunea de a schimba culorile mascotelor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre