Corint Educational doneaza manuale scolare


Corint Educational doneaza manuale scolare  elevilor de la Colegiul Tehnic Costin Nenitescu din capitalaActiunea de miercuri, 06 Noiembrie 2013 - ora 13:30, ce se va desfasura la Colegiul Tehnic Costin Nenitescu din Bucuresti, face parte din activitatile curente privind serviciile de asistenta sociala din cadrul Programului,"Daruieste speranta", pe care Centrul European pentru Dezvoltare Incluziva si Interventie Sociala - CEDIIS, il ofera persoanelor si grupurilor de persoane vulnerabile sau aflate in situatii de risc.

Scopul acestei actiuni organizate de CEDIIS si Corint Educational, este de  a darui manualele si rechizite scolare necesare procesului de invatamant, grupului tinta vizat, liceeni de clasa a XI-a si de clasa  a XII-a - copii care reprezinta cazuri sociale deosebite, care au rezultate deosebite la invatatura; elevi ce au reprezentat liceul la diferite concursuri si olimpiade scolare.

actiuni_caritabile_carti


Acestia provin din familii cu situatii materiale precare, care nu au posibilitatea de a cumpara manualele si rechizitele necesare anului scolar in curs. De asemenea, unii copii provin din mediul rural, acestia facand naveta zilnic spre scoala.

In ultimii ani, se tot vorbeste de generatia pierduta, generatia liceenilor fara bac. Aratam cu degetul spre ei, dar de fapt nu intelegem ca, in acel moment, aratam cu degetul spre noi. Copiii sunt viitorul nostru. Fie ca provin din mediul urban sau rural, trebuie sa ne straduim mai mult sa-i sustinem, sa-i educam, sa-i indrumam spre adevaratele valori, chiar daca asta presupune sa reinventam ziua de 24 de ore.

Cu sprijinul editurii Corint Educational, care desfasoara propria sa campanie de promovare a  valorilor educatiei in general si a cartii scolare in randul elevilor in special, vom darui copiilor inclusi in proiect, setul de manuale scolare necesar continuarii studiilor. Mariana Nica – Presedinte CEDIIS

Este foarte important ca aceste actiuni sa capete caracter de regularitate si sa avem grija de elevii nostri, sa investim in educatia lor, pentru ca astfel investim in viitorul nostru – Sorin Lucaci, PR Manager Corint Educational.

Echipa CEDIIS, insotita de reprezentantii Grupului Editorial Corint - sponsor principal al acestui proiect - vor merge la Colegiul Tehnic Costin Nenitescu din Bucuresti si vor inmana in fata cadrelor didactice si conducerii liceului, manuale, rechizite si dulciuri. Dorim ca, alaturi de cadrele didactice ale liceului, sa oferim elevilor posibilitatea de a continua procesul de invatamant in aceasta institutie scolara, evitand astfel abandonul scolar cauzat de lipsurile materiale.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul