Copilul tau e Domnul Goe? Ia parte la al doilea seminar online

Marti, 1 martie 2011, Centrul Educational pentru Copii si Parinti Iulia Pantazi sustine cel de-al doilea seminar online gratuit pentru parintii care se confrunta cu mici "domnul Goe".

Vom vorbi despre "Domnul Goe cel isteric – fitze si figuri". In cadrul seminarului, mamicile si taticii interesati pot pune intrebari legate de crizele de isterie ale copilului – cauze si solutii, crize de manie, limbaj vulgar si atribuire, nervozitate, anxietate si violenta la copii.

Pentru inscrieri parintii trebuie doar sa trimita un e-mail la contact@centru-iuliapantazi.info.

In fiecare marti seara de la ora 19.00 (incepand din 22 februarie) au loc seminarii online gratuite in care parintii pot intra in legatura cu specialistii Centrului si pot afla solutiile de care au nevoie.


Cele 6 seminarii sunt parte a campaniei "Copilul tau e Domnul Goe?" care cuprinde si un concurs special in care acestia castiga 5 burse la Clasa Einstein si 5 workshop-uri parenting.


Orice parinte cu un copil ce i se aseamana Domnului Goe, cu varsta intre 3 si 8 ani, poate sa trimita pe email la contact@centru-iuliapantazi.info un Belet informativ cu ultima senzatie a odraslei sale.

Beletele isi vor gasi locul pe pagina de Facebook - "Copilul Goe". Cele 5 povesti care

vor primi cele mai multe comentarii si like-uri pe pagina Facebook "Copilul Goe" vor primi cate o bursa de o luna de zile la Clasa Einstein si un workshop de parenting, toate gratuite.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul