Copilul.ro te invita la Bookfest 2010


Asociatia Editorilor din Romania (AER) organizeaza, sub egida Federatiei Editorilor din Romania, a V-a editie a Salonului de Carte Bookfest intre 9 si 13 iunie 2010, in pavilioanele 13, 14, 15, 16 si 17 ale Complexului Expozitional ROMEXPO din Bucuresti.

Bookfest a devenit una dintre manifestarile culturale cele mai importante pentru legatura dintre scriitori si cititori, la care accesul vizitatorilor ramane liber.  

AER a desemnat Spania ca tara invitata a Salonului din acest an, cu intentia de a lansa o traditie de prezenta internationala tot mai ampla in Pavilionul 13.

Valoarea operelor literare si artistice, numeroasele traduceri ale autorilor spanioli, clasici si contemporani, publicate in Romania, dar si ale autorilor romani, publicate tot mai mult in Spania sunt principalele argumente ale invitarii Spaniei la aceasta editie.Vor fi organizate diverse mese rotunde cu sase romancieri, doi dramaturgi si doi traducatori spanioli impreuna cu colegii de breasla romani. Miercuri 9 iunie, seara, un recital spaniol de flamenco – chitara si percutie – deschide seria spectacolelor muzicale oferite publicului de artisti romani. La vremea pranzului, joi si vineri, Marian Ralea le povesteste interactiv copiilor basme spaniole.

Bookfest 2010 se deschide zilnic la ora 10:00 si se inchide miercuri 9, joi 10 si sambata 12 iunie la ora 20:00. Vineri 11 iunie orarul se prelungeste pana la 22:00, iar duminica 13 iunie Salonul de carte se închide la ora 18:00.

14 mai 2010


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul