Copiii doneaza pentru copii, cu ajutorul ECCO

| | Modificat: 2012-06-05 00:00:00

De Ziua Internationala a copiilor, ECCO ii incurajeaza pe cei care trec pragul magazinelor sale sa doneze pantofii pe care copiii lor nu ii mai poarta, in cadrul campaniei caritabile "Copii pentru copii ". Peste 200 de copii aflati in grija asociatiei "Ana si Copiii" din Bucuresti se vor bucura de pantofii adusi in magazinele ECCO pana pe 10 iunie.

Oricine poate dona pantofii ramasi mici copiilor lor, in magazinele ECCO din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Constanta si Cluj-Napoca, intre 18 mai si 10 iunie 2012. Ca o recompensa pentru gestul lor, ECCO ofera o reducere de 10% la cumpararea unei perechi de pantofi din noua colectie ECCO pentru copii. Pantofii donati in timpul campaniei vor fi apoi triati, igienizati si reconditionati.

ecco-copii-pentru-copii

Donatiile vor merge in final catre copiii aflati sub grija asociatia Ana si Copiii din Bucuresti. Mai multe informatii despre programele asociatiei Ana si Copiii se gasesc pe siteul www.anasicopiii.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/anasicopiii.

"Pentru o familie cu multi copii si fara posibilitati materiale, cumpararea unei perechi de pantofi este un adevarat efort. Nu de putine ori, doi frati impart aceeasi pereche de pantofi: unul din ei poarta incaltarile dimineata, la cursuri, iar celalalt frate incalta aceeasi pereche de pantofi dupa-amiaza, cand merge la scoala. Campania ECCO Copii pentru copii este binevenita pentru cei 250 de copii aflati in grija noastra", spune presedintele asociatiei "Ana si Copiii", Mihaela Voivozeanu.

Anul trecut, peste 200 de perechi de pantofi au mers la copiii de la Centrul pentru Primire in Regim de Urgenta Timis, Complexul de Servicii Destinate Protectiei Copilului nr. 1 din Cluj, Centrul Pinocchio din Bucuresti, Centrul Maternal Mangalia si Centrul de Primire in Regim de Urgenta Constanta si la copiii din Complexul Bogdanesti  din Iasi.

"Orice parinte a trecut prin acel moment in care descopera ca pantofii care pana mai ieri i se potriveau copilului sunt deodata mici. De ce i-am arunca? O simpla pereche de pantofi poate insenina ziua unui copil mai putin norocos. Speram ca in acest an, cu ajutorul clientilor nostri, sa bucuram mai multi copii ca in anii trecuti", declara Victor Tighinean, directorul ECCO Romania.


Participa la concursul Pantofiorii cu poveste si castiga o pereche de pantofi pentru copii de la Ecco.

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri