Copii se intalnesc in Triumful Cunoasterii

Copiii fac schimb de personaje si invata continentele lumii in spatiile de joaca UMF, amplasate in Galeriile Comerciale Real din toata tara.

Copiii dornici de cunoastere sunt asteptati duminica (pe 11 si 18 decembrie 2011) in Galeriile Comerciale Real din toata tara pentru a face schimb de personaje si pentru a descoperi continentele lumii, prin joaca. Ei vor avea ocazia sa invete sa construiasca harta lumii continent cu continent si sa castige premii.

 umf_triumful_cunoasterii

In spatiile de joaca UMF, copiii pot schimba dublurile personajelor din Colectia Triumful Cunoasterii astfel incat fiecare sa isi completeze propria colectie. Tot aici ei vor afla povestile personajelor Colectiei, cele 16 minifigurine LEGO® si 16 masinute magnet Disney-Pixar’s Cars2 ce se gasesc cadou in pachetele promotionale UMF.

Din ora in ora, sunt programate concursuri in urma carora micutii vor primi in dar haioasele personaje ale Colectiei Triumful Cunoasterii, precum si alte premii menite sa recompenseze meritele si cunostintele celor mici.

Actiunile au loc in intervalul orar 10:00-16:00 in Galeriile Comerciale Real din: Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Suceava, Targu Mures si Timisoara.

Despre Triumful Cunoasterii

Campania, care se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, ii ajuta  pe cei mici sa descopere continentele lumii si cele mai importante tari din fiecare continent intr-un mod foarte distractiv si interactiv: prin joaca.

Fiecare pachet UMF contine un cadou garantat: unul dintre cele 32 de personaje din Colectia Triumful Cunoasterii. In plus, pentru 16 coduri promo UMF trimise prin SMS la 1789 sau inscrise pe www.umfclub.com se castiga garantat un set LEGO® cu 650 de piese si 4 placi LEGO® cu ajutorul carora copiii pot construi harta UMF.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul