Comedia Pasari Libere 3D, din 15 noiembrie pe marile ecrane

| | Modificat: 2013-11-11 00:00:00

Un film distribuit in cinematografe de MediaPro Distribution

O comedie efervescenta pentru toate varstele, actiunea animatiei aduce in prim plan o mica ferma de curcani, unde viata este aproape perfecta pentru galagioasele pasari, fericite doar pentru ca au mancare pe saturate, nota discordanta face numai Reggie (Pavel Bartos), un curcan ager la minte si fara apetit, pe care confratii lui l-au marginalizat.

Pasari

Insa viata lui Reggie se schimba radical in momentul in care Presedintele SUA il adopta ca animal de companie pentru fiica lui. Asta inseamna ca va duce o viata in puf, cu pizza la discretie si televizor la dispozitie. Dar cand in sfarsit isi gaseste locul, curcanul nostru este introdus cu forta intr-o misiune de maxima importanta.

Jake este un curcan razboinic, a carui misiune este aceea de a schimba istoria si de a scoate curcanul de pe masa festiva de Ziua Recunostintei. Pentru a reusi, cei doi trebuie sa calatoreasca in trecut, chiar in momentul in care a luat nastere amenintatoarea traditie.

pasari-libere

Daca vor izbuti sau nu sa-si schimbe destinul, ramane sa descoperiti doar la cinema, incepand cu 15 noiembrie.

Aflata la prima colaborare in cadrul unui proiect de animatie, Andreea  Marin o interpreteaza pe Jenny, in comedia Pasari Libere 3D.

"A fost o bucurie sa fac pentru prima data aceasta munca frumoasa, sa ma transpun in pielea unui personaj animat. Si nu a fost deloc usor cum poate sa para! Rolul din filmul Ho Ho Ho 2 in care am jucat anul trecut a fost mai putin dificil! Dar am avut o mare placere visand momentul in care voi intra in sala de cinema mana in mana cu fetita mea, de nepoteii mei. Si asta se va intampla chiar maine! Am emotii. Copiii sunt neiertator de sinceri", a declarat Andreea Marin despre colaborarea ei in cadrul animatiei Pasari Libere 3D.

pasari-libere

Jenny este fiica frumoasa si desteapta-brici a Capeteniei Broadbeak si, de asemenea, este indragita de Reggie. Pe masura ce relatia dintre Reggie si Jenny evolueaza, isi deschid ochii unul altuia. Reggie invata sa faca parte din ceva mai amplu, iar Jenny descopera ca exista o lume dincolo de card.

Evenimentul de lansare a animatiei va avea loc sambata, 9 noiembrie, cu incepere de la ora 11.00, la Grand Cinema Digiplex, din cadrul Baneasa Shopping City.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA