Clubul Detectivilor Minimax

| | Modificat: 2012-12-06 00:00:00

In luna decembrie, Minimax da startul unei noii campanii interactive adresata tuturor copiilor iubitori de desene animate. Micutii sunt invitati sa ia parte la prima aventura de detectivi si sa caute promoterii Minimax aflati in principalele mall-uri din tara. Ei vor fi rasplatiti pe loc cu mii de premii surpriza, in fiecare weekend din luna decembrie.

Alte premii, constand in 60 de truse de detectivi si 300 de jucarii pot fi castigate prin tragere la sorti, accesand site-ul www.minimaxro.tv si raspunzand corect la intrebarea concursului, online sau la CP4, OP57 Bucuresti.

Clubul_Detectivilor

Campania se desfasoara la nivel national in fiecare sambata si duminica, in cele mai importante opt mall-uri din tara: Bucuresti – Mall Vitan, Constanta – Maritimo Shopping Center, Iasi – Palas Iasi, Cluj – Iulius Mall, Timisoara – Iulius Mall, Brasov – Eliana Mall, Craiova – Electroputere Park, Oradea – Lotus Mall.

Clubul Detectivilor Minimax a fost conceput pentru a dezvolta spiritul de aventura si de observatie al copiilor.

Minimax este primul canal cu tematica educationala pentru copiii din Romania si are ca obiectiv  principal difuzarea  programelor non-violente care transmit valori si ii distreaza pe cei mici.

Misiunea postului Minimax este promovarea divertismentului de valoare, aducand in grila sa de programe productii de calitate. intamplarile si mesajele relatate pun in miscare fantezia micutilor, sprijinind dezvoltarea creativitatii, prin alegerea acelor emisiuni si personaje indragite, care au un efect benefic asupra educatiei lor.

Clubul_Detectivilor_Minimax

Postul prezinta emisiuni non-violente, iar parintii apreciaza atmosfera prietenoasa a programelor sale. in acelasi timp si copiii mai mari se pot delecta cu intamplari pline de aventura si umor legate de scoala, familie, prieteni sau de situatiile de zi cu zi.

Mai multe informatii despre Clubul Detectivilor Minimax, cat si despre programele postului sunt disponibile pe site-ul www.minimaxtv.ro.

Minimax – Divertisment ca in povesti!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA