Clinica Stomatologica Trident si Farmaciile DONA rasplatesc fidelitatea

In luna cadourilor, Clinica stomatologica Trident si farmaciile DONA isi rasfata cumparatorii prin campania  „Rasplatim fidelitatea”.

Aceasta campanie se va desfasura in farmaciile DONA, in perioada 1-31 decembrie : fiecare cumparator ce va achizitona produse  in valoare de 100 de lei din farmaciile DONA va primi cadou din partea Clinicii Trident un voucher in valoare de 150 lei si un discount de 50% pentru un detartraj si un periaj profesional. Voucherul poate fi folosit fie de persoana care il primeste fie poate fi daruit.

Detaliile aferente campaniei – referitoare la orarul si framaciile in care se deruleaza campanile gasiti pe clinicatrident.ro si farmaciileDONA.ro.

Trident este prima clinica stomatologica, infiintata in anul 2003, ce abordeaza solutia moderna de specializare a medicilor pe etape specifice ale tratamentului.

Facebook Clinica Trident

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul