Circul Globus organizeaza Galele Circului editia a XI-a

/ / Modificat: 2011-10-10
Circul Globus organizeaza Galele Circului editia a XI-a

La ceas aniversar, stagiunea 2011 - 2012 a Circ & Variete Globus s-a anuntat a fi una fastuoasa si plina de surprize. Cu ocazia implinirii a 50 de ani de traditie la Circ & Variete Globus, primul eveniment care a deschis aceasta stagiune a fost Festivalul International de Arta a Circului, ajuns deja la a treia editie.

Al doilea eveniment al stagiunii este spectacolul "Galele Circului Editia a-XI-a", spectacol concurs, care continua traditia inceputa in urma cu 11 ani. Si in acest an tot publicul va alege castigatorii votand cele mai bune numere de circ din spectacol. Galele se vor desfasura in perioada 15 octombrie 2011 – 18 decembrie 2011, in fiecare sambata, la ora 15.00 si in fiecare duminica la orele 15.00 si 18.30.

Pentru locurile I, II, si III se vor intrece : Trupa Diorios (Brazilia) – motociclete in Globul Mortii, Duo Papazov (Rusia) – indemanare si precizie cu arbaleta, Ansamblul Circ & Variete Globus (Romania)– echilibristica cu Handvoltij si tablou aerian.

Premiul pentru cea mai buna dresura va fi disputant de: Christian Gartner (Germania) – dresura de elefant, Karanfil Karanfilov (Italia) – dresura de foci si dresura de papagali, Eugen Cirneanu (Romania) – dresura de lei, Camelia Lazar – dresura de cai, Georgiana si Filimon Iordache – cai - inalta scoala.

Lupta cea mai apriga se va da intre candidatii la Premiul Simpatia: Charlie Chaplin (Bogdan Andreescu Lazar - Romania) si Clownii musicali (Romania): Mihai Ciuca, Gigi Tache, Razvan Raducanu si Catalin Popa.

Prezentatorii spectacolului: Manuela Harabor/Raluca Dinulescu si Marius Bodochi/Cosmin Sofron.

Preturi bilete:

  • Loja - 70 lei         
  • Loja II - 60 lei        
  • Loja III - 55 lei    
  • STAL I - 50 LEI    
  • STAL II - 40 LEI    
  • STAL III - 35 LEI

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spectacole copii Evenimente copii Activitati educative copii Activitati distractive copii

Articole recomandate

Citeste si despre