Cercetasii Baneasa Kids Club!

Sambata, 7 ianuarie, membrii Baneasa Kids Club sunt asteptati la prima intalnire a clubului din anul acesta. Cu coifurile verzi bine fixate pe cap, copiii se vor transforma in adevarati cercetasi. Vor invata sa foloseasca busolele, vor gasi, cu ajutorul acestora indiciile ascunse in jungla Kids Club si vor identifica punctele cardinale.

 baneasa_copii

Sambata, incepand cu ora 11.00, copiii se vor intalni in locatia din Grand Cinema Digiplex. Timp de doua ore vor avea parte de numeroase surprize si vor fi implicati in cele mai captivante jocuri.

Pentru a participa la eveniment este nevoie de o confirmare pe www.baneasakidsclub.ro.

 baneasa_copii

Pana atunci insa, copiii pot participa la Tombola Baneasa Kids Club. Trebuie doar ca parintii sa cumpere in valoare de minim 150 lei din magazinele de copii din Baneasa Shopping City si sa vina cu bonurile fiscale si cardul de membru la birourile de informatii din centrul comercial pentru a castiga un minunat premiu. Tombola este valabila pana pe data de 8 ianuarie 2012.

Intalnirea din 7 ianuarie face parte dintr-o serie de evenimente organizate de Baneasa Kids Club, in prima sambata din fiecare luna. Copiii cu varste intre 4 si 10 ani inscrisi in club vor participa la diverse activitati interesante, ateliere si petreceri.

Inscrierea in Baneasa Kids Club este gratuita si foarte simpla. Este suficient sa completati formularul disponibil atat la birourile de informatii din Baneasa Shopping City, cat si online, pe www.baneasakidsclub.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul