Cel mai mare cerc de pedofili, demascat

| | Modificat: 2011-03-21 00:00:00

Politia internationala, condusa de o echipa din Marea Britanie, a declarat ca a inchis cel mai mare cerc de pedofili descoperit pana in prezent, anunta BBC.

Operatiunea a identificat 670 de suspecti si 230 de copii abuzati.

Detectivii au declarat ca au fost arestati 184 de oameni, dintre care 121 erau din Marea Britanie. 60 de copii au intrat sub protectia autoritatilor din Marea Britanie.

Este vorba de un forum global, care avea 70.000 de membri. Forumul online (boylover.net) era unul privat si incuraja relatiile sexuale intre adulti si minori. Membrii forumului se foloseau de sistemele secrete ale forumului pentru a impartasi filme si imagini ale copiilor abuzati sexual.

Investigatorii s-au infiltrat in acest sistem, sub masca unor pedofili si au strans astfel informatii despre persoanele care reprezentau cel mai ridicat risc de a comite agresiuni la adresa minorilor. Activitatea a generat 4000 de rapoarte de informare, trimise catre autoritatile din 30 de tari, inclusiv Romania.

Pagina de Internet era deschisa dintr-un server aflat in Olanda, insa suspecti au fost identificati si in tari ca Australia, Belgia, Canada, Grecia, Islanda, Italia, Olanda, Noua Zeelanda, Polonia, Romania, Spania, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii.

Operatiunea s-a extins pe perioada a trei ani si a fost derulata de Centrul de Combatere a Exploatarii Copiilor si de Protectie Online din Marea Britanie (CEOP).

Pentru sfaturi si informatii despre siguranta pe Internet, va invitam sa accesati generatiaonline.ro.

Taguri

Articole de la parteneri

Regaseste starea de calm in situații de stres.

Regaseste starea de calm in situații de stres.

Ulei Distonoplant de la Fares, formula complexa din 9 uleiuri esențiale obținute din plante medicinale, favorizeaza instalarea starii de relaxare fara a produce somnolența.

Silueta perfecta 1  controlul apetitului. Capsule pentru slabit din plante naturale.

Silueta perfecta 1 controlul apetitului. Capsule pentru slabit din plante naturale.

Ajuta la scaderea poftei de mancare, menținerea senzației de sațietate, fara reacții adverse.

Ceaiul natural cu efect antistres.

Ceaiul natural cu efect antistres.

Ceaiul Distonoplant reduce starile de agitație si iritabilitate. Imbunatațeste starea emoționala si ajuta la menținerea starii de bine.

Citeste si despre