Ceasul Bebelino, asociatia pentru alaptare sau aparatul pentru masarea burticii?

Care-ti suna cel mai bine si ai vrea sa existe cu adevarat? Acestea sunt doar cateva dintre ideile depuse pana in prezent in cadrul proiectului de responsabilitate sociala "Idei de Viitor" lansat de Philips Romania pe 5 iunie.

 gravida-philips

Gandit pe 3 teme, perioada de sarcina, start sanatos in viata si recreere prin lumina, proiectul invita societatea civila sa depuna idei care sa schimbe in bine viitorul copiilor din Romania.

De tine depinde ca oricare dintre aceste idei sa se transforme in realitate la finalul proiectului. Asa ca, intra pe www.ideideviitor.ro, vezi ce idei s-au inscris in concurs si vino si tu cu idei in care sa crezi cu adevarat. Cine stie, poate una dintre ele va castiga concursul si va fi realizata cu ajutorul Philips.

Doar de noi tine sa incercam sa schimbam viitorul copiilor nostri. Iar aceasta nu e o vorba goala, ci o certitudine. Sustinere exista, mai e nevoie doar de idei bune pe care le asteptam cu totii pe www.ideideviitor.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul