Castigatorii Sport pentru Viata, gazde pentru campioni
 
Sub deviza "Corpul omenesc e construit pentru miscare", campania Sport pentru Viata, initiata de Gabriela Szabo, si-a desemnat castigatorii pentru concursul de arte plastice. Micutul Nicolae Grigore, in varsta de 10 ani, este cel care va primi premiul cel mare, constand intr-un atelier complet de desen si echipament sportiv.

Datorita lui, campionii sportului romanesc vor poposi luni, 26 mai, in Scoala nr.1 Sf. Voievozi, scoala unde invata Nicolae Grigore. El l-a reprezentat pe Vlad Hagiu in desenul sau, intr-o partida tensionata de polo de apa.

In cadrul evenimentului numit Sportur, campionii vor merge in fiecare zi a saptamanii viitoare intr-o alta scoala in care invata cei mai talentati copii de la Concursul de arte plastice.


Premiantii
Georgiana Cristina Nicolae a castigat pentru Scoala nr. 7 vizita de marti a atletilor. Miercuri este randul Scolii nr. 170 Geo Bogza, datorita lui Alexandru Barascu, joi campionii merg la Scoala nr. 183, pentru Georgiana Rusu, iar vineri, rolul de gazda il va avea Scoala nr. 184, prin Geanina – Gabriela Carolea.

Cei care ii vor vizita pe copii in scoli sunt: Vlad Hagiu, Monica Iagar, Andreea Raducan, Elisabeta Lipa, Catalina Ponor, Claudia Isaila, Diana Oprea si Oana Pantelimon. Alaturi de ei, Sportur prezinta si mascotele editiei din acest an: Miruna, Ana, Dan si Alex.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul