Castiga saptamanal o tableta pentru parinti si copii!

www.cursuripentrucopii.ro a lansat o campanie de abonare cu premii saptamanale

Toti cei care se inscriu in campanie in perioada 18.02 – 28.04.2013 pot castiga in fiecare saptamana o tableta Evolio Tabby, prima tableta din Romania special creata pentru copii si parinti! Detalii despre campanie si premii in pagina: www.cursuripentrucopii.ro/abonare.

evolio-tabby

Evolio Tabby

Tableta Evolio Tabby este singura tableta special creata pentru copiii cu varsta intre 3 si 12 ani. Evolio Tabby imbina perfect aplicatiile educative si distractive cu utilizarea personalizata si in siguranta, cu ajutorul aplicatiei Control Parental.

In exclusivitate pentru Evolio, Tableta Tabby beneficiaza de aplicatiile preinstalate PitiClic si Kidsopia. Tableta Evolio Tabby cu sistemul de operare Android 4.0 ofera tehnologia si aplicatiile ce contribuie la dezvoltarea creativitatii si imaginatiei copiilor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul