Castiga salariul mediu net pe economie timp de un an

Millennium Bank a lansat "Millennium Treasure", un concurs neconventional interactiv, cu premii semnificative, menit sa promoveze Contul de Salariu.

Campania, care se desfasoara pe Facebook, bloguri si 200 de site-uri afiliate Google, precum si in sucursalele Millennium Bank, a fost creata in colaborare cu agentia de comunicare online Pukka.

Clientii bancii care colecteaza monedele Millennium Treasure pot castiga salariul mediu net pe economie pentru un an sau unul dintre celelalte 7 premii. Valoarea totala a premiilor este de 34.500 de lei.

Monedele Millennium Treasure au 10 versiuni diferite de design, inscriptionate cu principalele beneficii ale Contului de Salariu. Acestea pot fi colectate din mediul online – site-ul bancii, www.millenniumbank.ro, Facebook, bloguri (tolo.ro, adihadean.ro, chinezu.eu, refresh.ro, reportervirtual.ro, victorkapra.ro, sorin.rusi.ro, adhugger.net, ralucaduta.ro, laptopnews.ro) si site-uri afiliate Google – precum si din mediul offline, din cele 74 de sucursale ale Millennium Bank din toata tara.

La dezvoltarea campaniei au contribuit si agentiile Initiative Media si Makes Sense.

Campania include si doua aplicatii online, create pentru a facilita accesul clientilor la sucursale. Prima dintre ele, o aplicatie de tip augmented reality, poate fi folosita pentru smartphone-uri. Dupa instalarea aplicatiei, camera telefonului ofera, in orice directie ar fi indreptata, detalii privind adresa si numerele de telefon ale celor mai apropiate sucursale Millennium Bank pe raza aleasa de utilizator. A doua aplicatie, "Millennium in drumul tau", poate fi folosita pe calculatoare si pe smartphone-uri si configureaza traseul optim dintre doua puncte astfel incat sa includa o sucursala Millennium Bank.

"Existenta online a devenit demult o necesitate, iar Millennium Bank utilizeaza tot mai intens potentialul noilor media si investeste constant in cresterea eficientei comunicarii prin campanii inovatoare. Acest nou proiect promoveaza, intr-un mod interactiv, beneficiile Contului de Salariu oferit de Millennium Bank – unul dintre cele mai avantajoase produse de acest gen de pe piata", a declarat Cristina Bold, Director de Comunicare la Millennium Bank.

"Prin intermediul acestui proiect, am incercat sa prezentam Contul de Salariu Millennium Bank cat mai multor oameni, intr-un mod simplu si creativ", a declarat Octavian Viorel, Creative la Pukka.

Contul de Salariu Millennium Bank este destinat clientilor care isi transfera in mod regulat salariul la banca. Contul este disponibil in lei si ofera numeroase gratuitati la serviciile si produsele atasate: comision de administrare a contului si a cardului de debit cu cip, retrageri de numerar de la bancomatele Millennium Bank si ale altor banci, serviciile Internet Banking si Call Center.

De asemenea, pentru a incuraja plata facturilor prin Internet Banking, Millennium Bank a eliminat comisionul bancii pentru transferurile interbancare care au valoare de maximum 200 de lei. Alte beneficii ale Contului de Salariu includ dobanzi preferentiale la credite, dobanzi mai mari la depozitele create prin Internet Banking si overdraft de pana la 3 salarii.

Marele premiu al concursului Millennium Treasure consta intr-un salariu mediu net pe economie pentru un an intreg. Cele doua premii II constau intr-un salariu pentru 3 luni, iar cele 5 premii III constau in salariul pe o luna.

Concursul se incheie pe data de 11 martie, iar castigatorii vor fi anuntati in a doua jumatate a lunii martie 2011.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul