Castiga Aptamil Junior pentru un an!

Incearca Aptamil si ai numai de castigat!

Din februarie pana in aprilie, la fiecare formula de lapte Aptamil Junior 1+ sau Aptamil Junior 2+ cumparata ai sansa de a castiga unul dintre premiile Aptamil!

  • 15 x lapte pentru un an;
  • 150 x lapte pentru o luna.

aptamil

Daca celui mic nu ii place, primesti banii inapoi.

Pentru cel mai bun start in viata si un sistem imunitar sanatos, ofera-i micutului tau Aptamil Junior: contine Immunofortis si vitaminele A, C si D, care contribuie la dezvoltarea normala a sistemului imunitar.

2 pasi mici pentru un premiu mare

  • Cumperi formule de lapte Aptamil Junior 1 + sau Atamil Junior 2 + din farmaciile Sensiblu, HelpNet sau Dona, in perioada 1 februarie 2012 – 1 aprilie 2012;
  • Trimiti un SMS la 1878 (tarif normal) cu numarul bonului fiscal si numele farmaciei din care ai achizitionat produsul (Ex: „5672 HelpNet” sau „3492 Sensiblu” sau „3394 Dona”).

Promitia se desfasoara doar in farmaciile participante. Nu uita sa pastrezi bonul fiscal, necesar pentru validarea premiilor sau returnarea produselor. Pentru mai multe detalii, acceseaza www.aptanutricia.ro sau regulamentul promotiei.

Succes!

In fiecare dintre cele 3 lanturi de farmacii se acorda 5 premii mari (Aptamil Junior pentru un an) si 50 premii mici (Aptamil Junior pentru o luna).

La promotie nu participa formulele de lapte Aptamil adresate bebelusilor sub varsta de 1 an. Laptele matern este alimentul ideal pentru sugar; inainte de a folosi o formula de lapte, consultati medicul pediatru.

Aptamil de la Nutricia – stiinta inspirata de laptele matern

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul