Carticele de activitati cu abtibilduri Angelina Balerina

/ / Modificat: 2012-05-25
Carticele de activitati cu abtibilduri Angelina Balerina

NOU! Editura Media Service Zawada lanseaza seria de carticele de activitati cu abtibilduri Angelina Balerina!

Angelina Balerina este o carte de activitati adresata copiilor intre 3-6 ani, in special fetitelor interesate de dans, cu precadere balet.

In fiecare numar copiii se vor bucura de jocuri educative, pagini pentru colorat, puzzle-uri si abtibilduri pentru activitatile din interiorul revistei. Pe langa acestea, copiii vor urmari povestea Angelinei Balerina numar de numar.

Angelina Balerina este protagonista serialului de desene animate cu acelasi nume. Este o soricica frumoasa, talentata si ambitioasa care danseaza tot timpul si isi doreste mai presus de orice sa devina balerina.

Proaspata absolventa a cursurilor de balet de la Academia de Dans, Angelina Balerina participa la un concurs pentru rolul principal dintr-un spectacol de balet. Viseaza sa devina o balerina renumita care, dupa fiecare spectacol in care va juca, va fi aclamata si va primi buchete minunate de flori.

In primul numar, copiii afla cum Angelina Balerina trece prin emotii mari si reuseste sa obtina rolul mult visat in spectacolul de balet.

Emotii si in numarul 2!

Domnul Soricescu, tatal Angelinei deschide un magazin cu articole muzicale. Angelina si prietenii ei dau un spectacol de zile mari in fata magazinului. Oare ce a iesit?

Numarul 1 se afla in vanzare din 2 februarie la toate chioscurile de presa. Din 6 martie, nu ratati numarul 2!

Media Service Zawada editeaza  publicatii pentru copii si adolescenti care au la baza personajele din desenele animate indragite de ei. Tipareste o gama variata de publicatii, de la carti de povesti clasice pana la carti de activitati sau de colorat si reviste adresate copiilor de pana la 14 ani. 

Aflati mai multe pe www.msz.ro si participa la concurs: Angelina Balerina te invita la concurs.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carti copii

Articole recomandate

Citeste si despre