Carti pe Dunare – Caravana BookLand

/ / Modificat: 2011-08-24
Carti pe Dunare – Caravana BookLand

bookland_1

In Caravana Bookland cartile s-au pus in miscare de-acum o saptamana. Dupa primul popas in Constanta, cartile ajung la Dunare, mai exact la Braila, in cel mai aglomerat loc – Promenada Mall.

Primul popas al Caravanei Bookland a fost bine primit: multa agitatie, multe persoane care au venit special pentru carti, multi curiosi,  standurile editurilor au creand o atmosfera relaxata. S-au vandut aproape 10,000 carti, care au satisfacut mai toate capriciile livresti ale pasionatilor de lectura din Constanta.


"Anul viitor vom veni la Constanta in extrasezon – vrem ca atentia constantenilor sa fie focusata pe carte si nu pe plaja. In primavara sau toamna anului viitor, cartea va fi vedeta litoralului" a declarat Mihaela Petrovan, fondatorul Targului de Carte urban BookLand.
bookland
Caravana Bookland este un concept nou si unic in Romania: timp de 9 saptamani, cartile vin in mijlocul cititorilor din 9 orase (Constanta, Braila, Iasi, Cluj Napoca, Alba Iulia, Arad, Timisoara, Sibiu, Brasov), in locatii moderne si la indemana: cele mai mari mall-uri din tara.

O echipa formata din peste 500 colaboratori coordoneaza si implementeaza toate detaliile logistice, vanzarea de carte, gestionarea incasarilor.

Este primul targ de carte cu servicii integrate oferite editurilor – traseu caravana, mobilier, transport si merchandising carte, echipa vanzare, promovare media.

Titlurile a 80 de edituri, se vor aseza miercuri dimineata pe rafturile din Promenada Mall Braila. Caravana Bookland ii asteapta pe braileni intre 24 si 28 august la Promenada Mall.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carti copii Carti prescolari Carti educative prescolari Carti pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre