Carti pe Dunare – Caravana BookLand

bookland_1

In Caravana Bookland cartile s-au pus in miscare de-acum o saptamana. Dupa primul popas in Constanta, cartile ajung la Dunare, mai exact la Braila, in cel mai aglomerat loc – Promenada Mall.

Primul popas al Caravanei Bookland a fost bine primit: multa agitatie, multe persoane care au venit special pentru carti, multi curiosi,  standurile editurilor au creand o atmosfera relaxata. S-au vandut aproape 10,000 carti, care au satisfacut mai toate capriciile livresti ale pasionatilor de lectura din Constanta.


"Anul viitor vom veni la Constanta in extrasezon – vrem ca atentia constantenilor sa fie focusata pe carte si nu pe plaja. In primavara sau toamna anului viitor, cartea va fi vedeta litoralului" a declarat Mihaela Petrovan, fondatorul Targului de Carte urban BookLand.
bookland
Caravana Bookland este un concept nou si unic in Romania: timp de 9 saptamani, cartile vin in mijlocul cititorilor din 9 orase (Constanta, Braila, Iasi, Cluj Napoca, Alba Iulia, Arad, Timisoara, Sibiu, Brasov), in locatii moderne si la indemana: cele mai mari mall-uri din tara.

O echipa formata din peste 500 colaboratori coordoneaza si implementeaza toate detaliile logistice, vanzarea de carte, gestionarea incasarilor.

Este primul targ de carte cu servicii integrate oferite editurilor – traseu caravana, mobilier, transport si merchandising carte, echipa vanzare, promovare media.

Titlurile a 80 de edituri, se vor aseza miercuri dimineata pe rafturile din Promenada Mall Braila. Caravana Bookland ii asteapta pe braileni intre 24 si 28 august la Promenada Mall.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carti copii Carti prescolari Carti educative prescolari

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul