Care zi edulce pentru tine?

/ / Modificat: 2012-01-17
Care zi edulce pentru tine?

Pentru noi toti, aproape toate zilele sunt la fel. Telefonul suna intruna, mail-urile nu inceteaza sa invadeze inboxul, sedintele si intalnirile sunt mai multe decat cele pe care le aveam deja stabilite in agenda, masina e in service si nicio companie de taxi nu pare sa aiba masini disponibile in zona. Deci, stim ca totul va fi decalat si contratimp.


edulce bucuresti

Si, peste toate astea, maine este o zi speciala: ziua de nastere, ziua numelui, ziua in care se implineste un an de la casatorie, ziua botezului, ziua in care se rosteste celebrul “Da, la bine si la rau”, ziua in care iti ceri iertare, ziua in care stii ca cel drag tie nu a zambit deloc si ai vrea sa schimbi asta. Vrei, neaparat, sa ai timp si sa te ocupi de lucrul asta. Vrei sa oferi un cadou dulce care sa le arate celor dragi ca nu ai uitat de ei si ca esti perfect constient de importanta zilei ce urmeaza. Comanda tort! comanda tort! iti rasuna in minte si stii ca este cea mai buna solutie...


Pentru una dintre aceste zile, indiferent ca este vorba despre un tort pentru copii, un tort personalizat sau un tort aniversar, edulce.ro este alaturi de tine. In maxim 10 minute, dupa ce ai intrat pe www.edulce.ro, vei descoperi cadoul perfect pentru ziua speciala de maine.


tort_buburuza

Detaliile sunt foarte importante pentru edulce. Mesajul tau va ajunge la destinatar, insotit de compozitii fine, amestecuri tentante si aparitii de poveste.


Indiferent ca esti in Bucuresti sau oriunde in lume, daca cel caruia vrei sa ii faci o bucurie si o surpriza dulce se afla in Bucuresti, edulce va fi imediat alaturi de tine si de planul tau.


Pasii sunt simpli si rapizi:


  • navighezi printre edulciuri, in categorii bine definite, si alegi ceea ce crezi ca ar fi cadoul perfect (5 minute);


  • spui unde vrei sa fie livrate bunatatile si cum vrei sa platesti (5 minute). O comanda edulce.ro poate fi achitata online cu cardul bancar, la livrare sau prin transfer bancar. Cum doresti!


  • cioc-cioc ! edulce.ro livreaza comanda acolo unde vrei tu!


La urmatoarea comanda, edulce.ro are deja datele tale si va dura mai putin.


arici_tort

In masura in care dulcele pe care vrei sa il comanzi se gaseste pe stoc, livrarea se poate efectua in 2 ore de la plasarea comenzii. Daca nu se gaseste pe stoc, pentru orice comanda efectuata pana in ora 15.00 livrarea se face a doua zi incepand cu ora 10.00 dimineata. Edulce este si foarte rapid, nu numai dulce.


Politica de returnare a edulce este foarte flexibila. Daca tu, ca si client, este numai 99% satisfacut, atunci edulce iti returneaza banii, fara niciun fel de intrebari. Dar, credeti-ne pe cuvant, nu iti vine sa returnezi nimic din ce vine de la edulce!


Poti contacta edulce la numarul de telefon (004) 0721 128 222.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Deserturi Evenimente copii Petrecere botez Evenimente parinti Petrecere zi nastere copii

Articole recomandate

Citeste si despre