Caravana BookLand – noutati in City Mall, Bucuresti

/ / Modificat: 2011-11-14
Caravana BookLand – noutati in City Mall, Bucuresti

Intrigi si aventura? Suspans si drama? Cum poti sa fii eficient? Care sunt ultimele noutati in materie de advertising? Marketingul pe intelesul tuturor, cum sa-ti amenajezi si sa iti optimizezi spatiul, lumea fengshui, despre limbajul indragostitilor, cum ne schimba viata retelele sociale – acestea sunt doar cateva teme pe care le poti gasi printre miile de carti de pe rafturile BookLand.

In perioada 15 – 20 noiembrie la City Mall se desfasoara targul de carte urban Book-Land. Oferta editurilor cuprinde atat titluri din 2011, cat si din anii trecuti, editii de colectie, carti specializate, best-sellers in intreaga lume, toate intr-o oferta generala care acopera toate domeniile de interes - beletristica, hobby, stiinta, carti si manuale pentru copii, arta, arhitectura si design – cu preturi extrem de avantajoase si cu oferte surpriza (de ex, la cumparaturi de 30 lei se ofera cadou un CD cu colinde romanesti). in plus, CD-urile cu muzica, filmele si  jocurile asigura o sesiune completa de shopping cultural.

Targul de carte urban BookLand aduce cultura mai aproape de oameni si o integreaza intr-un circuit citadin, social, firesc si...necesar. Mai mult decat atat, cartile, muzica, filmele si jocurile intampina nevoi, trezesc curiozitati si creeaza surprize placute in spatiile deja familiare: in mall-urile din Bucuresti.


Periplul cultural a inceput pe 1 noiembrie si invita pasionatii de lectura si nu numai sa isi aleaga din timp cadouri pentru cei dragi intr-o locatie diferita in fiecare saptamana, pana pe data de 23 decembrie 2011.

O vizita pe www.book-land.ro in perioada targului vine la pachet cu o surpriza placuta: cei care vor sa descopere atmosfera targului din mall-uri primesc de pe site un cupon de reducere pe care il pot folosi la targ. Asta daca nu l-au primit deja in cutiuta postala.

Dintre cei peste 50 expozanti ii mentionam pe cativa: Adevarul, All, Aramis-Minerva, BrandBuilders-Benefica, Byton Music, Cartea Romaneasca, Cartex 2000, C.H. Beck, Coresi, Flacara, For You, Gama, House of Guides, Humanitas, Lider, Nemira, Niche Records, Orizonturi, Polirom, Rao, Trei, Tritonic, Univers, Universal Music, Vivaldi, Vremea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii Evenimente parinti Activitati educative

Articole recomandate

Citeste si despre