CONIL FEST - Festivalul Integrarii, editia a VII-a si Kid's Summer Fair 2013, editia a III-a

1 si 2 iunie

Asociatia CONIL va invita la CONIL FEST – Festivalul Integrarii, editia a VII-a,  pentru a celebra impreuna, printr-un spectacol artistic deosebit, Ziua Internationala a Copilului.

Pe 1 si 2 iunie, pe scena Operei Comice pentru Copii (fostul Teatru Giulesti), se va desfasura editia a VII-a a CONIL Fest 2013 – festival al gradinitelor, scolilor si cluburilor pentru copii din Bucuresti, organizat de Asociatia CONIL in parteneriat cu Opera Comica pentru Copii, ISMB si Primaria Sectorului 5. In foaierul teatrului va avea loc si targul de oferte educationale Kid's Summer Fair 2013 – editia a III-a.

Conil-Fest-2013

CONIL Fest 2013 - Festivalul Integrarii isi continua traditia, devenita deja renume, a promovarii talentelor artistice de la cele mai fragede varste si va aduce pe scena un numar de aproximativ 1300 de copii din peste 30 de institutii de invatamant privat si de stat – gradinite, scoli, cluburi pentru copii, scoli speciale sau centre de plasament din Bucuresti si din tara.

CONIL Fest 2013 - Festivalul Integrarii isi propune inca o data sa sprijine cat mai multi copii cu nevoi educationale speciale, dar si cu talente deosebite, in formarea lor artistica, pe drumul spre integrarea sociala in randul copiilor tipici si in invatamantul de masa.

De pe scena festivalului nu vor lipsi momentele de dans clasic, modern si contemporan, dansurile populare, recitalurile muzicale si de poezii, demonstratiile de arte martiale sau momentele de teatru. Dincolo de bucuria prezentei pe scena de spectacol, toti micii artisti vor primi diplome, cadouri si premii generoase.

Simultan, in foaierul Teatrului Giulesti va fi organizat targul de oferte educationale Kid's Summer Fair 2013 – editia a III-a, care va aduce cu sine numerosi invitati surpriza, ateliere recreative si distractive: Fun Science, animatie pentru copii, spectacolele de teatru, face painting.

Evenimentul se adreseaza tuturor ofertantilor de produse si servicii pentru copii si adolescenti intre 3 si 18 ani: edituri, institutii de invatamant, medicina pentru copii, locuri de joaca, producatori de jucarii, imbracaminte si incaltaminte s.a.

Va asteptam asadar si de aceasta data in lumea copiilor talentati si garantam un eveniment deosebit si de calitate! Va invitam in mijlocul copiilor sa-i sarbatorim impreuna prin distractie, momente de neuitat si voie buna! Intrarea este libera.

www.asociatiaconil.wordpress.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul