C.H.A.N.G.E. Impreuna coloram schimbarea!

AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari organizatii globale condusa de studenti, anuntã deschiderea programului C.H.A.N.G.E – schimbare prin cultura, umanitate si arta pentru evolutia noii generatii. C.H.A.N.G.E se desfasoara intre 13 februarie si 20 martie si isi propune sa sustina progresul copiilor si adolescentilor din medii defavorizate prin training-uri si workshop-uri oferite de trei traineri internationali din Indonezia si Brazilia.

aiesec

Scopul proiectului este de a le oferi copiilor din medii sociale dezavantajate sansa de a beneficia de educatie non-formala, total diferita de educatia clasica primita in scoli, prin care au posibilitatea sa-si descopere cele mai ascunse talente si abilitati. De asemenea, proiectul doreste sa-i aduca pe cei 120 de participanti la un nivel de baza al limbii engleze si sa-i invete sa comunice si sa se exprime mult mai eficient.

C.H.A.N.G.E. isi va atinge scopurile atat prin accesul la multiculturalism si experienta internationala, oferite de cei trei traineri, cat si cu ajutorul educatiei alternative, prin arta si joc.

Cei care doresc sa contribuie la aceasta schimbare pot face donatii in contul deschis la BCR sucursala Sector 1 pe numele AIESEC Bucuresti: RO60RNCB0072049694950001 pentru RON sau RO60RNCB0072049694950002  pentru EURO, cu mentiunea "Donatie proiect CHANGE".

Mai multe detalii pe: www.aiesecbucharest.ro/c-h-a-n-g-e

AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 107 tari si teritorii si avand o istorie de 62 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 ani, extinzandu-se intr-un numar de 15 orase.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul