Boomerang lanseaza Dorothy si Vrajitorul din Oz

/ / Modificat: 2017-10-11 00:00:00

In octombrie, mergeti pe cararea pavata cu caramizi galbene si alaturati-va lui Dorothy pentru noi aventuri. Fetita de opt ani din Kansas, impreuna cu Toto, catelusul ei, si bunii ei prieteni, Sperietoarea de ciori, Omul de Tinichea si Leul cel Las, tocmai au invins-o pe Vrajitoarea cea rea de la Apus si sunt gata sa porneasca intr-o noua aventura pe taramul lui Oz. "Dorothy si Vrajitorul din Oz" va avea premiera pe 16 octombrie, de la ora 20:35, la Boomerang.

vrajitorul-oz

"Dorothy si Vrajitorul din Oz" este un serial de comedie-fantasy bazat pe celebrele carti ale lui L. Frank Baum. Povestea spune ca Regina Ozma a investit-o pe Dorothy, Printesa a Orasului de Smarald, incredintându-i misiunea de a elibera tinutul Oz de rau si de a readuce pacea. Inarmata cu o pereche de pantofi din rubin, fermecati si misteriosi, Dorothy isi primeste indatoririle regale cu entuziasm, curaj si cu avantul unei fete de la ferma.

Ca Printesa a tinutului Oz, Dorothy are o multime de responsabilitati, ceea ce nu este intotdeauna usor: daca faci o greseala in Kansas, nu se va intampla nimic grav, insa, daca gresesti in tinutul lui Oz, vor aparea de indata una sau doua vrajitoare rele. In luna octombrie, la Boomerang, fiti alaturi de Dorothy, de catelusul Toto, Sperietoarea de ciori, Omul de tinichea si Leul cel Las in incercarea lor de a invinge pitici, vrajitoare si vrajitori, maimute zburatoare si o intreaga menajerie de creaturi fantastice, in acest serial ingenios si amuzant despre prietenie si aventura.

Cu 80 de episoade, fiecare cu o durata de 11 minute, produs de Warner Bros. Animation, noul serial "Dorothy si Vrajitorul din Oz" va fi difuzat in premiera exclusiva la Boomerang, pe 16 octombrie, la ora 20:35, de luni pana vineri. Filmul include melodia premiata la Oscar, "Over the Rainbow", de pe coloana sonora a filmului din 1939.

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Articole recomandate

Citeste si despre