Berceni e cartierul cartilor pentru o saptamana

/ / Modificat: 2011-11-07
Berceni e cartierul cartilor pentru o saptamana

bookland sunplazaCaravana BookLand viziteaza cel de-al doilea Mall din turneul prin Bucuresti: Sun Plaza.


Ca efort de integrare a cartii in circuitul firesc al societatii, targul urban de carte BookLand continua turneul prin mall-urile bucurestene pana pe 23 decembrie. Cititorii care vor sa evite aglomeratia de dinaintea Sarbatorilor pot gasi inca de pe acum un cadou potrivit la un pret avantajos.

Astfel, o vizita la Mall nu iti aduce doar relaxare si cumparaturi cotidiene, ci te invita si la o sesiune de shopping cultural, una dintre putinele investitii care se mentin pe termen lung, chiar si in conditii de criza. Pe langa toate acestea, rafturile de carte vor intampina cititorii cu vouchere si cadouri surpriza din partea organizatorilor.

Care este a doua etapa a Targului BookLand?


Editia a II-a a Targului urban de carte va fi organizata sub forma unui turneu in mall-urile din Bucuresti si va promova cartea alaturi de numeroase proiecte culturale, timp de 8 saptamani. Al doilea mall din turneu este Sun Plaza, iar programul de vizitare este: 8-13 noiembrie intre orele 10.00-22.00.


La doar 6 luni de la lansarea sa pe piata, BookLand, primul targ de carte organizat in Mall, a reusit sa convinga peste 2,5 milioane de romani ca lectura poate deveni o activitate cel putin la fel de placuta precum shopping-ul, jocul de bowling sau discutiile libere din cafenelele Mall-urilor.


Cu vanzari de peste 20.000 de titluri in valoare de 80.000 de euro, targul de carte urban BookLand isi pastreaza conceptul de targ inovator oferind servicii integrate editurilor, iar pe de alta parte, continua investitia si dezvolta noi directii sub cupola aceluiasi brand, cum este deschiderea recenta a unei librarii online (www.book-land.ro), culminand in prima parte a anului viitor cu deschiderea librariei BookLand Café.   

      
Cititorii sunt invitati sa viziteze cel de-al doilea Mall din turneu, in Sun Plaza (Calea Vacaresti nr. 391) si sa intre in dialog cu cartile aduse de BookLand si cele mai mari edituri romanesti, pentru ca aici "si cartile pot avea o viata sociala", spun organizatorii.

Dintre editurile si casele de discuri participante: Adevarul, Aramis-Minerva, Brandbuilders, Cartea Romaneasca, Coresi, Gama, Herald, House of Guides, Humanitas, Litera, Nemira, Polirom, Rao, Trei, Tritonic, Universal Music.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii Evenimente parinti Activitati educative

Articole recomandate

Citeste si despre