Bani de la automatul de cafea

| | Modificat: 2011-11-02 00:00:00

Nestle Professional deruleaza in perioada 1-30 noiembrie 2011, o promotie nationala destinata consumatorilor Nescafe Alegria. Promotia "Scoate-ti banii de la automatul Nescafe" se adreseaza consumatorilor ce isi achizitioneaza cafeaua de la automat, fiecare pahar cumparat in perioada promotiei echivaland cu o sansa de castig.

In comunicarea promotiei catre consumatori, paharul este elementul principal, fiecare avand inscriptionat un cod unic, ce asigura inscrierea in promotie, atunci cand este trimis prin SMS la 1790, sau inscris pe www.automatuldepremii.ro ori pe www.facebook.com/Nestle ProfessionalRO.

Premiile vor fi extrase in direct la Europa FM, extragerile putand fi urmarite si pe site-ul campaniei www.automatuldepremii.ro. Se vor extrage 10 premii a cate 100 euro in fiecare zi, 1 premiu de 2500 euro in fiecare saptamana si marele premiu, in valoare de 10.000 euro, la finalul promotiei, pe 1 decembrie 2011.

"Ne face placere sa rasplatim regulat fidelitatea consumatorilor nostri prin astfel de promotii. Daca in anii trecuti am incercat sa ghicim care le-ar fi dorintele si sa le venim in intampinare cu premii pe masura, de aceasta data toate premiile sunt in bani, lasandu-le castigatorilor misiunea 'dificila' de a decide in ce scopuri ii vor folosi", spune Ovidiu Tunaru, Country Business Manager Nestle Professional.

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri