Asociatia Secretul Evolutiei te asteapta in Clubul Copiilor Sanatosi!


Dragi parinti, doriti sa aflati mai multe despre ce puteti face pentru ca cei mici sa creasca frumos si sanatos? Vreti sa participati la intalniri cu medici specialisti in diverse domenii? Vreti sa discutati cu acestia pe teme alese de voi, legate de problemele de sanatate si dezvoltare cu care se pot confrunta copiii de toate varstele?

Pentru toate acestea, va asteptam in Clubul Copiilor Sanatosi.

Noi suntem Asociatia Secretul Evolutiei si suntem dedicati proiectelor educationale, care promoveaza sanatatea si ingrijirea corecta a copiilor. Am gandit acest Club ca raspuns la cererea parintilor de a primi sprijin si sfaturi in procesul atat de minunat, dar si de dificil, al cresterii copiilor.

Ne propunem ca prin acest proiect sa construim un grup bazat pe prietenie si respect reciproc si sa intindem o mana de ajutor acelora care au nevoie de indrumare.

Prin plata unei taxe anuale de 100 RON, veti avea acces la toate intalnirile Clubului, la care iau parte diversi medici specialisti: neonatologi, pediatri, psihologi, nutritionisti, stomatologi etc.

Puteti intra astfel in legatura cu specialisti care au raspuns la diversele probleme pe care le pot intalni cei mici si veti face parte dintr-o comunitate bazata pe un interes comun fundamental: sanatatea copiilor. Veti primi consultanta medicala, cu garantia ca informatiile primite sunt relavante, utile si corecte.

In calitate de membri ai Clubului, puteti beneficia de numeroase avantaje: accesul gratuit al copiilor la locul de joaca pe durata intalnirilor, reduceri pentru materialele informative realizate de Asociatie, care au semnatura dnei dr. Ana Culcer, sefa sectiei de nou nascuti de la Spitalul Universitar Bucuresti si conturi speciale pe site-ul ingrijireacopilului.ro.

Noi ne ocupam de toate aspectele organizatorice, voi trebuie doar sa propuneti temele si sa veniti la intalnire!

Primii 10 inscrisi in clubul nostru nu vor plati taxa de inscriere!

Pentru mai multe informatii despre ce inseamna sa fii membru al Clubului, va asteptam pe site-ul www.ingrijireacopilului.ro sau la numarul de telefon 0788 20 14 23.Prima intalnire a Clubului Copiilor Sanatosi

Prima intalnire a Clubului Copiilor Sanatosi va avea loc joi, 1 iulie, ora 18.30.

Locatie: locul de joaca Clubul Distractiei, pe bd. Unirii nr. 65, tronson G1, mezanin.

La intalnire vor participa dr. Ana Culcer, dr. Ilinca Tudose-Tranulis si psiholog Mihaela Zaharia.2 iunie 2010


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul