Arenele de Joaca, cel mai mare stadion pentru copii!
 
Arenele de Joaca, cel mai mare stadion de joaca, isi deschid portile pentru toti copiii, pe 7 si 8 iunie. Toti copiii, insotiti de parinti si de bunici se aduna in Parcul Herastrau, la Roata Mare unde se da startul distractiei in lumea celor mici: cros, role, gonflabile, escalada, catarari, pista de atletism, badminton, volei, fotbal, baschet, gimnastica, ping pong, popice, 4 zone pentru jocuri parinti-copii.

Mai mult, in acest an a fost pregatita o zona de lounge, langa zona de desen, unde parintii se vor putea relaxa intr-o atmosfera placuta, avandu-i aproape pe copii, care isi vor incerca talentul artistic.


Surprizele Arenelor de Joaca 2008 nu se opresc aici: face-painting, zona parintilor, seminarii, demonstratii artistice, premii atractive (inclusiv 6 locuri in taberele pentru copii). Bineinteles, nu vor lipsi campionii mondiali si olimpici, care vor deveni parteneri de joaca ai copiilor.

www.sportpe

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul