Aqua Active, miscare in apa pentru gravide, bebelusi si mamici

/ / Modificat: 2010-07-27
Aqua Active, miscare in apa pentru gravide, bebelusi si mamici





 

Aqua Active este un program acvatic complex si unic destinat gravidelor/cuplurilor, bebelusilor/copiilor pana la 3 ani, dezvoltat de Active Center si Body Art Wellness Club – Rin Grand Hotel.

Aqua Active Mom este conceput pentru a conferi gravidelor o stare de bine si relaxare, de tonifiere si incredere. Miscarea in apa este libera si lejera, conduce la imbunatatirea circulatiei, atenuarea durerilor de spate, a tensiunilor musculare si articulare, precum si a senzatiei de picioare umflate. Exercitiile pregatesc musculatura ce va fi antrenata in timpul nasterii.

Aqua Active Baby da posibilitate bebelusului sa descopere inca din primele luni de viata cea mai naturala si mai libera miscare, care il ajuta sa se dezvolte sanatos si sa isi cladeasca increderea in sine.

Copiii care practica inotul timpuriu prezinta efecte vizibile la nivelul inteligentei, concentrarii, agilitatii si abilitatilor perceptuale. Se dezvolta emotional, social si fizic mai armonios.

Programul Aqua Active Baby este unic in Romania. El aplica principii descoperite printr-o activitate acvatica sustinuta de cativa ani cu bebelusii. Metodele de abordare au puncte de referinta comune cu Metoda Birthlight.

Principiile de baza ale programului, care au ca obiectiv dezvoltarea si transformarea reflexelor naturale de natatie ale bebelusului (www.activecenter.ro  Blog/ Categoria Bebelusi activi) in miscari constiente sunt urmatoarele:

• Mimetismul - prin implicarea si participarea directa a unuia dintre parinti in timpul sesiunilor acvatice, bebelusul isi dezvolta abilitatile kinetice preluand mimetic miscari de la parintele sau.

• Repetitia exercitiilor de baza - sesiunile acvatice repetitive asigura prin programul de gimnastica in apa dezvoltarea capacitatilor de plutire, inot si scufundare ale bebelusului.

• Joaca spontana in apa.

• Relaxarea.

De ce sunt unice programele Aqua Active?

• Pentru ca au fost dezvoltate de Vania Limban. Vania este una dintre cele mai experimentate moase din Romania. Este pasionata de miracolul nasterii in general, ca si al nasterii in apa in particular.

Ea si-a asumat misiunea personala de a revela fiecarei gravide puterea interioara de a aduce pe lume copii sanatosi printr-o nastere in apa, dar si bucuria  pastrarii feminitatii in perioada de sarcina printr-un program de exercitii acvatice speciale, oferite de Vania impreuna cu echipa sa de profesori de inot si kinetoterapeuti dedicati.

• Programul se desfasoara in siguranta. Piscina Rin Grand Hotel – Body Art Club aleasa de Vania pentru acest program este aparte, cu masuri de securitate si igiena sporite, cu temperatura mai ridicata decat intr-o piscina obisnuita. Piscina este generoasa, iar adancimea ei este optima, programul acvatic fiind lipsit de riscuri pentru persoanele care nu au abilitati de inot.

Lansarea noului program Aqua Active va avea loc joi, 4 martie 2010, ora 18.00, la Body Art – Rin Grand Hotel, din str. Vitan-Barzesti 7D, Bucuresti, Sector 3 (piscina din incinta hotelului).

Va asteptam joi, 4 martie 2010, intre orele 18.00 - 20.00 sa participati la evenimentul de lansare a programelor acvatice pentru gravide si bebelusi, sa participati la tombola care va aduce castigatorilor un abonament acvatic pentru gravida sau bebelus, cat si la parada de moda pentru gravide care se va organiza.

Va puteti bucura si de testarea gratuita a programelor Aqua Active ca si de multe alte surprize. Capacitatea piscinei este limitata, motiv pentru care va rugam sa confirmati participarea dvs.

Detalii pe activecenter.ro si body-art.ro.

Active Center a fost infiintat de Vania si este centrul cu cel mai bun program de pregatire prenatala sau refacere postnatala din Bucuresti.

Are cea mai larga oferta de servicii:

Pentru gravide: gimnastica, masaj, cursuri de ingrijire bebelus / puericultura, cursuri de pregatire a nasterii, gimnastica acvatica.

Pentru bebelusi - gimnastica si masaj, comunicare cu bebelusul, gimnastica acvatica.

Pentru mamici: gimnastica postanatala, gimnastica de reeducare a perineului, consiliere in cazul unor probleme de alaptat.

25 februarie 2010

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bebelus piscina

Articole recomandate

Citeste si despre