Animatia Justin si cavalerii 3D, pe marile ecrane din 4 octombrie

| | Modificat: 2013-09-26 00:00:00

Justin si cavalerii 3D, un film distribuit de MediaPro Distribution, din 4 octombrie pe marile ecrane.

justin-si-cavalerii

Justin este un tanar extrem de simpatic, caracterizat de o neincetata curiozitate, aflat mereu in cautarea unei aventuri. Cea mai mare dorinta a lui este aceea de a ajunge un cavaler, la fel ca bunicul sau, marele Sir Roland. In momentul in care tatal sau, Reginald, ii interzice sa-si urmeze visul, Justin se razvrateste si porneste in aventura vietii lui. Multe provocari ii vor strabate calea, insa si mai multe vor fi lectiile pe care va avea sa le invete. Ambitionat de un incredibil simt al dreptatii, Justin trebuie sa renunte la toate fricile sale pentru a face fata onorabil situatiei.

justin-si-cavalerii

Cea care i-a atras atentia lui Justin este Talia, o tanara frumoasa si foarte curajoasa, care pe langa pasiunea sa pentru aventura, ii impartaseste si admiratia pentru cavaleri. Intre cei doi se naste imediat o conexiune, care va intensifica la maxim prietenia dintre ei, in momentul in care Justin va reusi sa o salveze de la jobul pe care Talia il detesta atat de mult.

Justin-Talia

Cei doi artisti ai trupei ONE, Criss si Vlad debuteaza impreuna pe marile ecrane, unde vor da viata unui cuplu adorabil in animatia Justin si cavalerii 3D, care va putea fi urmarita in cinematografe din 4 octombrie.

Daca Vlad il interpreteaza pe Justin, personajul principal al filmului de animatie, Criss ii da viata Taliei, iubita indragitului pretendent la titlul de cavaler.

Justin-Talia

"Am fost onorati si fericiti sa dublam vocile lui Justin si Taliei. A fost prima noastra experienta de acest fel. Si totul trebuia facut repede printre filmari, examene si inregistrari. Ne-a placut mult si ne-am bucurat ca personajele ale caror voci le-am dublat sunt indragostiti, sunt ONE, ca si noi", au declarat Criss si Vlad despre experienta inregistrarilor pentru noua animatie Justin si cavalerii 3D.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA