Animale umblarete in AFI Palace Cotroceni Mega fun

Animale umblareteAFI Palace Cotroceni Mega Fun anunta lansarea unei noi atractii destinate copiilor: Animalele Umblarete.

Copiii cu varsta de peste 3 ani se vor putea plimba pe jucarii din plus care intruchipeaza o parte din animalutele pe care copiii sunt obisnuiti sa le intalneasca de obicei la gradina zoologica: zebra, girafa, elefantul, tigrul si ursul panda.

Fiind prevazute cu baterii, animalutele se pot deplasa singure, putand fi puse in miscare prin simpla introducere a unor jetoane.

Cu dimensiunile de 155X80X90 cm, animalutele se deplaseza cu viteza redusa, fiind usor de controlat de catre copii, astfel incat acestia sa se afle permanent in deplina siguranta.

Vizitatorii pot ajunge la Mega Fun cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47, lista putand continua.

2 iulie 2010

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul