Andreea Raducan vs. Falemi Nana, in Meciul Secolului

| | Modificat: 2011-01-27 00:00:00

Sambata 29 ianuarie, in Sala Agronomia

Fotbalistul Falemi Nana si-a anuntat participarea alaturi de Andreea Raducan la "Mingea sare!" un eveniment devenit deja traditional, organizat de Genesis Collegiate si de Multisport, care va avea loc la Sala de Sport Agronomia, din Complexul Studentesc Agronomia, Bd. Marasti nr. 59 (in incinta Complexului Universitar Agronomia, pe linia tramvaiului 41, la 500m de Manastirea Casin si 300m de World Trade Plazza), sambata, 29 ianuarie, in intervalul orar 11.00 - 14.00.

Andreea si Falemi ii vor incuraja pe micutii sportivi care vor concura in competitii de tenis de masa, tenis de camp, baschet si fotbal, alaturi de parintii lor.

Juniorii de la "Magic Champion", impreuna cu antrenoarea lor, Maria Rosianu ii vor antrena la baschet pe colegii lor mai putin experimentati!

Bogdan Albescu, campion national la tenis de masa, impreuna cu elevii sai vor face o demostratie profesionista de tenis de masa!

Andreea Raducan isi va prezenta cartea autobiografica "Reversul Medaliei", pe care a lansat-o de curand, si va raspunde intrebarilor micilor curiosi.

"Meciul meciurilor, meciul secolului" se va desfasura intre echipele de fotbal, care ii vor avea capitani pe Andreea Raducan si pe Falemi Nana.

La finalul competitiilor, copiii vor primi diplome si premii cu autogarfele celor doi campioni.

Taguri

Articole de la parteneri

Ceaiul natural cu efect antistres.

Ceaiul natural cu efect antistres.

Ceaiul Distonoplant reduce starile de agitație si iritabilitate. Imbunatațeste starea emoționala si ajuta la menținerea starii de bine.

Regaseste starea de calm in situații de stres.

Regaseste starea de calm in situații de stres.

Ulei Distonoplant de la Fares, formula complexa din 9 uleiuri esențiale obținute din plante medicinale, favorizeaza instalarea starii de relaxare fara a produce somnolența.

Silueta perfecta 1  controlul apetitului. Capsule pentru slabit din plante naturale.

Silueta perfecta 1 controlul apetitului. Capsule pentru slabit din plante naturale.

Ajuta la scaderea poftei de mancare, menținerea senzației de sațietate, fara reacții adverse.

Citeste si despre