Ai racit?

/ / Modificat: 2015-03-03
Ai racit?

Stiati ca raceala si gripa sunt cauzate de virusuri?

Raceala, una dintre cele mai comune boli atat in randul adultilor, cat si a copiilor poate fi cauzata de peste 200 de virusuri. Raceala fiind o infectie virala, nu necesita tratament cu antibiotic.

Stiati ca virusurile ataca si slabesc sistemul imunitar?

Infectiile virale ataca sistemul de aparare al organismului. Raspunsul imun la "portile de intrare" a microorganismelor (nas, gat si intreaga zona ORL) trebuie sa fie prompt, intrucat aceasta este prima linie de aparare a organismului.

Odata ce virusul trece de aceste "porti" si patrunde intr-o celula, el se va dezvolta si multiplica, dand nastere la noi virusuri care invadeaza celulele din jur. Rezultatul raspunsului imun al organismului la invazia virala reprezinta de fapt simptomele racelii.

Antibioticele, antiinflamatoarele si analgezicele amelioreaza simptomele de gripa (reduc febra, durerea), insa nu distrug virusurile?

In cazul in care raceala este tratata doar cu simptomatice exista sanse mari sa recidiveze, insa cu simptome mult mai severe si intr-un timp foarte scurt de la incheierea tratamentului.

Din acest motiv, cercetatorii recomanda administrarea unui antiviral in primele 48 de ore de la instalarea racelii.

Propolis C Raceala si Gripa prin continutul sau de fructe de soc are efect antiviral, impiedicand dezvoltarea virusului gripal si ameliorand simptomele de raceala si gripa.

Alaturi de soc, complexul de propolis, vitamina C si Echinacea contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si reduce numarul de imbolnaviri. Sistemul imun este mentinut in stare de alerta, fiind gata de atac la primele simptome de boala.

Extractul de salcie contribuie la reglarea temperaturii corporale, iar cel de flori de soc are rol decongestionant.

Propolis C Raceala si Gripa poate fi administrat inca de la primele semne de raceala si gripa, chiar si in asociere cu antiinflamatoarele sau analgezicele:

  • Pentru copiii de peste 12 ani si adulti: Propolis C Raceala si Gripa plicuri sau capsule
  • Pentru copii de peste 1 an: Propolis C Raceala si Gripa Kids plicuri

Produsele din gama Propolis C Raceala si Gripa au in continut extracte naturale standardizate, fara zahar.

In farmaciile partenere este disponibila o promotie speciala pentru pacienti: la fiecare 2 produse din gama Propolis C Raceala si Gripa veti primi o cana cadou. Detalii si lista farmaciilor partenere sunt disponibile pe www.propolisc.ro sau www.facebook.com/LaboratoareleFiterman   

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre