Afla despre Sota, din noul film Justin si cavalerii 3D

| | Modificat: 2013-10-01 00:00:00

Impreuna cu cei doi frati ai sai, Sota este mana dreapta a lui Heraclio, un tip ironic, arogant care adora sa provoace necazuri. Totusi, mai mult decat orice altceva, Sota iubeste moda. Deviza lui in viata este "Putere si stil!". Cu o prezenta de spirit extraordinara, acesta devine unul dintre cele mai amuzante personaje din film.

Daca in versiunea originala a filmului, celebrul actor Rupert Everett este cel care ii imprumuta vocea lui Sota, in versiunea in limba romana a animatiei, personajul farmeca prin interpretarea lui Mircea Solcanu.

sota-justin-si-cavalerii-3d

Unul dintre cei mai indragiti oameni de televiziune, Mircea Solcanu, gazda emisiunii Povestiri de noapte, pe care o prezinta pe Acasa Tv alaturi de Cabral, da viata din 4 octombrie unui personaj savuros, care promite sa farmece deopotriva copiii si fanii animatiilor clasice, odata cu lansarea pe marile ecrane a mult asteptatei aventuri Justin si cavalerii 3D.

"Ma cheama Sota, am palarie si sabie, imi place stilul si sunt un bun strateg, asa ar suna descrierea fericita a personajului caruia i-am dat putin din sufletul meu si de care ma simt un pic atasat. Este un debut si o descoperire despre mine; m-am intalnit cu o lume in care m-as "muta" oricand cu drag, o lume "desenata" de oameni buni in care binele e mult mai prezent decat in "pelicula" vietii", a declarat Mircea Solcanu despre aceasta frumoasa premiera pe care o marcheaza Justin si cavalerii 3D in activitatea sa profesionala.

Filmul il aduce in centrul actiunii pe Justin, un tanar extrem de simpatic, care locuieste intr-un regat in care birocratii conduc, iar cavalerii au fost alungati. Mai presus de orice, visul lui este sa devina un cavaler neinfricat, exact ca bunicul sau.

Desi, aparent, nu are calitatile necesare unui adevarat cavaler, Justin trebuie sa isi apere familia si regatul de crunta razbunare a lui Sir Heraclio (Mark Strong) si a armatei sale de cavaleri alungati si hotarati sa distruga totul in cale.

MediaPro Distribution a avut placerea sa colaboreze cu Mircea Solcanu pentru versiunea dublata in limba romana a filmului de animatie Justin si cavalerii 3D, alaturi de alte nume sonore ale showbizului romanesc, a caror interpretare va putea fi admirata pe marile ecrane din toata tara, din 4 octombrie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA