A doua editie a Festivalului Familiei Zurlandia s-a incheiat!

/ / Modificat: 2018-06-19
A doua editie a Festivalului Familiei Zurlandia s-a incheiat!

A doua editie a Festivalului Familiei Zurlandia s-a incheiat, iar Zurlandia isi ia la revedere pana anul viitor de la cei care i-au trecut pragul. De departe, momentul care a marcat festivalul a fost intrarea in Cartea Recordurilor. In prima zi petrecuta in Zurlandia, Gasca Zurli si fanii ei au dus Romania in Cartea Recordurilor!

Sursa foto: http://zurlandia.ro

In 16 iunie 2018, in Romania, s-a inregistrat cel mai mare numar de copii si parinti care executa, sincron, aceleasi miscari. Pe pajistea din Zurlandia, reprezentantii Guinness World Records au vazut cu ochii lor ca parintii si copiii din Romania stiu sa se joace! Si o fac cel mai bine, cu tot sufletul! Mii de copii si parinti au intrat in joc si au iesit invingatori alaturi de Gasca Zurli.

Romania este acum tara cu cei mai multi oameni care se joaca in acelasi timp, impreuna, un joc in care se bate din palme. Reprezentantii Guinness World Records au luat in calcul doar 1600 de oameni dintre toti cei prezenti la eveniment.

zurlandia-06

Sursa foto: http://zurlandia.ro

E foarte greu sa organizezi o masa de mii de copii si parinti. Sa-i asezi intr-un patrat si sa stea acolo o jumatate de ora in care sa se joace, fara sa oboseasca, fara sa se plictiseasca. Au fost parinti care au recunoscut ca n-au mai batut atata din palme din copilarie. Dar am reusit!, a declarat Mirela Retegan, cea care antreneaza in Romania parintii pentru joaca.

Certificatul a fost acordat, pe scena, in fata publicului, de catre reprezentanta Guinness World Records, care a tinut sa felicite participantii, spunand ca este pentru prima data cand vede atatia oameni veseli.

certificat-guiness

Sursa foto: http://zurlandia.ro

Timp de doua zile, in Zurlandia mii de copii si parinti au trait cele mai frumoase momente. Lumea Zurli si-a deschis larg bratele pentru a primi inauntrul ei fiecare suflet. S-a lasat descoperita pana la cel mai mic detaliu, iar copii s-au bucurat din plin de personajele din Gasca Zurli.

Fericirea si chiotele piticilor au trezit la viata fiecare centrimetru patrat din Domeniul Stirbey, locul unde Zurlandia exista doar 2 zile pe an.

Simpaticul carusel amplasat la intrarea pe Domeniul Stirbey s-a transformat pe durata festivalului intr-un carusel emotional pentru toti participantii. Daca cei mici nu mai doreau sa coboare din el, oamenii mari s-au lasat cuprinsi de amintiri. Multi si-au facut noi prieteni, altii si-au reintalnit la festival colegi sau prieteni vechi.

Trei super spectacole cu Gasca Zurli, zeci de spectacole de teatru, spectacole de magie, spectacole muzicale, ateliere, activitati pregatite cu drag pentru intreaga familie i-au tinut atat pe cei mici cat si pe cei mai putin mici antrenati. De dimineata si pana seara toata lumea s-a jucat, nimeni nu a stat o clipa.

Au fost doua zile in care in Zurlandia au intrat oameni civilizati, generosi, atenti cu copii lor si care au invatat ca joaca este, asa cum spune Mirela Retegan, limbajul iubirii dintre parinti si copii. Au pasit in Universul Zurli mii de oameni care au lasat in urma lor nu mizerie, ci ganduri frumoase, un loc curat, de care ei insisi s-au bucurat.

Zurlandia a primit pe fiecare cu bratele deschise, iar fiecare om care a intrat in aceasta lume magica a plecat acasa cu amintiri frumoase, cu un Record Mondial, cu povesti care vor dainui pana anul viitor. Iar acum, la finalul celor 2 zile, este parte din viata fiecaruia.

Povestea tinutului magic Zurlandia, locul unde fiecare parinte isi doreste sa-si creasca copilul, merge mai departe.

Multumim partenerilor pentru implicare si daruire – Caroli, Carrefour Romania cu Bringo si TEX, BCR, Aqua Carpatica, LEGO, TEDI, NGR Agropartners, Sigurec, Pegas, Jeans4Dreams, Edulier, Hospice Casa Sperantei. Multumim, Europa FM, partenerul media principal al festivalului si tuturor Ambasadorilor Zurlandia. Impreuna am scris al doilea capitol al celei mai frumoase povesti.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spectacole copii Zurli

Articole recomandate

Citeste si despre