30 de martisoare creative de cumparat de la Dichisar

/ / Modificat: 2018-02-14
30 de martisoare creative de cumparat de la Dichisar

Pe 24-25 Februarie ne vedem la #Dichisar cu 90 dintre cei mai talentati creatori romani, pregatiti cu mii de cadouri de 8 Martie si Martisor. #Dichisar se intampla in spatiul extins al Impact Hub Bucuresti din Timpuri Noi Square, Cladirea 2, etajul 1. De la 10:00 la 20:00.

poster-dichisar

Sute de martisoare creative de la designeri romani

Daca iti doresti sa oferi un martisor cu adevarat special il vei gasi la #Dichisar. Toate piesele sunt lucrate atent de cei mai talentati creatori romani de handmade. Te asteapta martisoare din portelan, sticla, argint sau lemn; martisoare cusute, pictate, modelate in miniatura + multe altele pe care le poti personaliza.

BONUS! Cadouri de 8 Martie, mai ales pentru tine

Da, vei gasi toate martisoarele de care ai nevoie, dar sa nu uitam ca #Dichisar este un targ de fashion si design. Vino gata sa probezi noile colectii de primavara, sa iti imbogatesti colectia cu inca 2-3 genti, sa culegi si pentru casa ceva frumos.

Prima editie de 2X mai mare - 90 de designeri de descoperit

Dupa 10 editii, #Dichisar face pasul cel mare indeplinind o dorinta importanta pentru iubitorii de creativitate romaneasca. Editia de primavara va gazdui de 2X mai multi expozanti decat pana acum, ocupand si a 2-a jumatate a Impact Hub cu 2X Fun, 2X Food, 2X Shopping de Martisor.

bijuterii-dichisar

bratari-martisor-dichisar

martisoare-dichisar

Detalii pe Facebook. Hai Martisor!

Despre seria de evenimente #Dichisar

Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creatie romaneasca. Organizate de Breslo.ro in spirit urban si alternativ, sunt create pentru a da publicului iubitor de frumos ocazia de a-si cunoaste creatorii preferati intr-un loc fun si relaxat. #Dichisar este construit in jurul unui numar limitat de designeri tineri foarte atent selectionati + activitati extra din zona beauty&lifestyle. Incepand din 2018, este cel mai mare targ de design si handmade din Romania, gazduind creatiile a peste 90 de creatori la fiecare editie.

Despre organizatori - Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativa din Romania. Cu 200 000 de membri iubitori de design romanesc, platforma Breslo.ro este locul de intalnire al tuturor celor ce vor sa vanda online sau sa cumpere produse unicat, lucrate manual. In 10 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 1 800 000 de creatii originale si materiale art&hobby, castigandu-si locul ca ambasador al handmade-ului autohton.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente in bucuresti Evenimente pentru copii Evenimente 2018 Evenimente pentru parinti

Articole recomandate

Citeste si despre