Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

21 Martie - Ziua Internationala a Persoanelor cu Sindromul Down
 

21 Martie, Ziua Internationala a Persoanelor cu Sindromul Down, va fi sarbatorita in Bucuresti printr-o serie de manifestari pentru copiii si tinerii cu Sindrom Down din numeroase ONG-uri, dorindu-se astfel constientizarea mass-media si a unei parti cat mai mari a comunitatii cu privire la abilitatile persoanelor cu Sindrom Down, precum si la necesitatea integrarii sociale a acestor persoane.

Programul evenimentelor

• Duminica 21 Martie 2010

- intre orele 10.00 si 14.30 - Fundatia Special Olympics din Romania va organiza o serie de competitii (fotbal, baschet, abilitati individuale pentru copii si tinerii cu Sindromul Down, o demonstratie a Sportivilor Tineri (Young Athlets - proiect pilot de antrenamente sportive al miscarii Special Olympics International dedicat copiilor cu Sindromul Down cu varste curpinse intre 2 si 8 ani), precum si o festivitate de premiere. De asemenea, va avea loc un spectacol de dans sustinut de echipa de dans a Asociatiei Sindrom Down Bucuresti, care va avea loc in jurul orei 13:30, dupa terminarea competitiei, inaintea premierii.


Locatia: Sala Antilopa (Sos. Dudesti Pantelimon nr. 44,  in apropiere de Cora Pantelimon,  la 150 m de statia de metrou Pantelimon)

- incepand cu orele 16.00 - Clubul Micii Campioni va gazdui o ora demonstrativa de educatie  acvatica sustinuta de copiii cu Sindrom Down, membri ai clubului si participanti din anul 2008 ai proiectului "Toti copiii merita o sansa".

  

Locatia:  Str. Strabuna, nr. 26, Bucurestii Noi, sector 1

• Luni 22 Martie 2010

- intre orele 16.00 si 20.00 - va fi organizata o petrecere pentru copiii, adolescentii si tinerii cu Sindromul Down, precum si familiile acestora.

Locatia: Balonul copiilor din intrarea din Sos. Nordului nr. 7-9 - Parcul Herastrau

18 martie 2010

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Mergi la forum
Vezi toate evenimentele

Cum ingrijim corect pielea bebelusului in timpul baitei si dupa

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul