Un Halloween plin de mistere la Bucuresti Mall

Un Scary Show de neuitat, sesiuni foto "terifiante", jocuri, ateliere de confecționat costume pentru copii si alte surprize vor  anima Bucuresti Mall in weekend-ul de Halloween, pe 31 octombrie si 1 noiembrie. 

Un weekend plin de mistere li se pregateste vizitatorilor Bucuresti Mall, cu ocazia sarbatorii de Halloween. Mall-ul va fi transformat intr-un loc spectaculos, din care nu vor lipsi dovlecii, personajele costumate, jocurile, dansul si "sperieturile".  

Halloween_Bucuresti_Mall

Deschiderea weekend-ului „horror” va avea loc sambata, 31 octombrie, cu un Scary Show  care ii va lua prin surprindere pe vizitatorii mall-ului, de la 18.00 si 20.00.  Acestia vor recunoaste melodii celebre, reinterpretate intr-un mod neasteptat, in costume spectaculoase de Halloween.

In ambele seri, intre 18:00 si 21:00, personajele care vor prinde viața in Bucuresti Mall se vor poza cu vizitatorii la un Mysterious Photo Corner special amenajat. Parinti si copii deopotriva se vor distra facandu-si selfie-uri si fotografii "terifiante" pe care le vor primi apoi drept amintire.

Duminica, pe 1 noiembrie, intre 11:00 si 14:00, in cadrul Clubului Copiilor va avea loc o ediție speciala de Halloween - Ghosts & Kids. Cei mici sunt asteptati in costume de Halloween la ateliere tematice, unde vor confecționa recuzita de fantoma din materiale textile si decoratiuni cu lilieci. Cel mai frumos costum va fi premiat. Programul cuprinde si jocuri tematice, dansuri, karaoke, lectii de magie si multe alte surprize.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Activitati Halloween copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul