Totul despre Halloween

/ / Modificat: 2017-09-25
Totul despre Halloween

Povestea spune ca, in aceasta zi, de 31 octombrie, spiritele persoanelor care au murit in ultimul an se intorc pe pamant in cautarea unor corpuri vii pentru a le poseda pe perioada anului viitor, acesta fiind singura speranta de a avea o viata dupa moarte.

Celtii considerau ca toate legile spatiului si timpului sunt suspendate in aceasta zi, permitandu-le spiritelor sa interactioneze cu cei vii.

Cei vii nu doreau sa fie posedati. Astfel, in noaptea de 31 octombrie, satenii stingeau focurile din casele lor, pentru a le fi frig si pentru a deveni astfel nedoriti. Acestia se imbracau in tot felul de costume caraghioase si participau la parade galagioase in cartierul lor, incercand sa fie cat mai distructivi posibil pentru a speria spiritele ce veneau in cautarea celor vii.

Daca copilul tau este pasionat de colorat, noi ii putem oferi planse de colorat de Halloween.

Esti mamica! Ai ramas doar tu si bucataria si nu stii ce sa gatesti in aceasta perioada? Nimic mai simplu, acestea sunt cateva retete numai pentru tine.

Vrei ca cei mici sa se bucure de aceasta perioada sau doresti sa-ti decorezi casa in spiritul Halloween-ului? Alege un dovleac sau un pepene cu o suprafata rotunda, cu o culoare pronuntata, fara gaurele sau taieturi.

Desi pepenii/dovlecii de culoare deschisa sunt mai usor de cioplit, acestia nu au o viata prea lunga. Ridica dovleacul/pepenele si agita-l, daca acesta este greu si auzi un sunet, inseamna ca este copt. Hai sa modelam un dovleac impreuna!

Pentru siguranta copilului tau de Halloween urmareste ghidul de Halloween: fiecare copil are o lanterna, niciun costum nu trebuie sa atarne pe jos, astfel incat cineva sa se impiedice, copilul nu trebuie sa poarte masca pentru a putea sa vada pe unde merge si, desigur, adultii vor supraveghea copiii.

Halloween-ul nu este doar pentru copii, dar cateodata datorita costumelor si dulciurilor, este usor pentru o mamica sa piarda toata distractia.

Afla cum putem sarbatori Halloween-ul impreuna.

Descopera jocuri captivante pentru cei mici: confectionarea bufnitelor, invatarea alfabetului sau alegerea costumului.

B vine de la casa bantuita, iar Halloween-ul poate fi invatat ca si orice alta sarbatoare cu ajutorul unui proiect inventiv pentru a ajuta copiii sa invete litere. Este o activitate de weekend foarte placuta, timp in care sa asociati cuvinte de Halloween cu literele alfabetului.

Nu este nevoie sa cheltuiesti avere pentru decoratiile de Halloween. Cere ajutorul copilului pentru a le confectiona pe perioada de toamna si Halloween.

Un joc amuzant ii va integra pe cei mici intr-o atmosfera vesela de Halloween. Lasandu-i pe copii sa isi aleaga costumul vei reusi sa combini distractia cu educatia.

Datorita faptului ca aceasta sarbatoare nu este una specifica tarii noastre, de-a lungul timpului au aparut pareri impartite. Cum a aparut aceasta sarbatoare si cum s-a modificat aceasta de-a lungul timpului puteti afla citind materialul Halloween, pro sau contra?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Halloween

Articole recomandate

Citeste si despre