Halloween cu copiii, trucuri pentru cel mai reusit party acasa

/ / Modificat: 2017-06-29
Halloween cu copiii, trucuri pentru cel mai reusit party acasa

Daca ai decis sa dai o petrecere pentru copii de Halloween la tine acasa trebuie sa te asiguri ca respecti intocmai principalele directii de organizare ale unui astfel de party. In plus, trebuie sa adaugi si un strop de originalitate sau magie acesteia pentru a-ti lua prin suprindere micutii invitati. Iata cateva trucuri pentru o petrecere memorabila!

petrecere_halloween_copii

Tematica petrecerii

Inainte de a te apuca sa creezi meniul petrecerii sau decoratiunile pentru casa este necesar sa stabilesti care va fi tema petrecerii:

- o casa bantuita;

    - un laborator inedit de stiinte;

      - o pestera misterioasa;

        - noaptea vampirilor si vampiritelor;

          - clubul vrajitoarelor si vrajitorilor;

            - casa lui Dracula etc.

              In felul acesta iti vei putea anunta din timp si micutii invitati pentru a-si crea un costum potrivit cu ideea petrecerii.

              Decoratiunile pentru casa

              Dupa ce stabilesti tematica petrecerii va fi usor sa te gandesti si la ce decoratiuni s-ar potrivi pentru a deghiza si casuta.

              Iata cateva idei de decoratiuni pentru a le face cu micutul tau in "Decoratiuni de Halloween, modele inedite". 

              Muzica tematica

              Muzica este esentiala pentru acea seara. De Halloween nu poti pune cantecele de leagan pe fundal in care copilul invata cum sa faca baita sau sa se spele pe dintisori. Nu se potriveste cu tematica petrecerii. De aceasta data iti trebuie o muzica speciala care sa acompanieze decorul casei.

              Activitati specifice de Halloween

              Daca nu vei pregati si altceva in afara de mancare si decoratiuni, copiii se vor plictisi foarte repede. Insa nu si daca ai in minte cateva idei de jocuri si alte activitati specifice sarbatorii. Inspira-te din articolul Jocuri de Halloween pentru a selecta un joculet care crezi ca va face pe plac tuturor copiilor.

              Iar ca plan de rezerva, in cazul in care mai ramane timp dupa joaca, tine minte sa ai mereu pregatite si cateva filme si desene animate de Halloween pentru copii.

              Daca si dupa film mai ramane timp, treci la citirea unor povesti pana la plecarea invitatiilor

              Dovleci originali

              Dovlecii fac parte integranta din tabloul oricarei petreceri de Halloween. De regula, vezi peste tot aceiasi dovleci clasici, care parca nu mai atrag atat de mult atentia si aprecierile celor din jur.

              Atunci este cazul sa uimesti prin capodopere inedite creand cu micutul tau dovleci de Halloween cu multa personalitate. Ceilalti copii vor fi incantati si usor invidiosi de ideile pe care le-ati avut!

              Meniul petrecerii

              Dupa ce ai terminat cu partea de decorare a casei este timpul sa gandesti meniul pentru petrecere. Trebuie sa ai in vedere ca acolo vor fi in principal copii si ca trebuie sa contina gustari sanatoase si proaspete.

              Dar cel mai mult trebuie sa lucrezi la aspectul lor. Ele trebuie sa fie in ton cu spiritul Halloween-ului, asa ca trebuie sa iti pui imaginatia la contributie, sa o asociezi cu a prichindelului tau si sa creati impreuna cateva delicii "costumate" in personaje de Halloween: ce-ai zice de niste degetele de mort, legume inspaimantatoare, omleta fantomatica, o vrajitoare degerata si alte astfel de preparate?

              Nu poti sa pregatesti doar retete speciale care necesita imaginatie si indemanare, pentru ca ele consuma mult timp, asa ca iti recomandam sa intri in categoria noastra de Retete de Halloween si sa faci o selectie rapida pentru gustarile generale de la petrecere.

              Camera de filmat si aparatul foto

              Tine aceasta aparatura foarte aproape pentru a imortaliza si inregistra petrecerea. Va deveni o amintire frumoasa peste cativa ani pentru copilul tau, dar si pentru intreaga familie.

              In plus, poti uimi invitatii si le poti castiga aprecierea daca la venire sau la plecare le faci cate o poza, pe care o imprimi ulterior si le-o faci cadou.

              Te-ar mai putea interesa si "Organizarea unei petreceri de Halloween pentru copii" in care descoperi cum sa planuiesti petrecerea de la ora sau ziua potrivita pana la modelul de invitatii pentru pitici.

              Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

              Taguri Halloween copii Petrecere halloween copii Retete copii halloween Decoratiuni halloween Dovleci halloween Activitati distractive halloween copii

              Articole recomandate

              Citeste si despre