Halloween, activitati distractive in familie

/ / Modificat: 2017-06-29
Halloween, activitati distractive in familie

Halloween-ul este una dintre sarbatorile care ofera ocazia petrecerii unui timp de calitate alaturi de intreaga familie. Nu trebuie ca micutul tau sa se bucure singur de aceasta sarbatoare, o puteti face in familie. Incepeti cu multe zile inainte de sarbatoarea propriu-zisa, bucurandu-va de fiecare pas in pregatirea ei!

Alegerea costumelor

Alegerea costumelor reprezinta una dintre distractiile care pot acapara intreaga familie. Dela cel mic pana la cel mai mare membru al familiei, va puteti distra pe cinste incercand sa gasiti cele mai potrivite deghizari, pe specificul fiecarei personalitati in parte.

Sculptarea dovlecilor, o joaca ascunsa

De la alegerea dovlecilor si pana la sculptarea si decorarea lor pentru Halloween, toti membri pot lua parte la aceste activitati.

Pentru copii poate reprezenta o sansa la joaca si o metoda de stimulare a creativitatii si imaginatiei, iar pentru parinti o metoda de amuzament, relaxare si patrundere in spiritul sarbatorii.

Petrecere in propria casa

Daca va ganditi sa faceti o peterecere la voi acasa, atunci distractia pregatirilor va fi in floare. De la decoratiuni pentru casa si pana la pregatirea meniului inedit pentru masa de Halloween, spiritul acestei sarbatori va uni intreaga familie laolalta.

Petrecere intr-o locatie publica

Chiar daca nu pregatesti un party acasa, nu inseamna ca trebuie sa duci doar copilul la o petrecere de copii si atat. Va puteti integra si voi, parintii, in aceasta sarbatoare alegand un club sau o alta locatie in care se organizeaza petreceri pentru copii si parinti.

O seara plina de filme, jocuri si povesti cu specific de Halloween

halloween-fetite

Chiar daca nu e rost de vreo petrecere, nu inseamna ca trebuie sa evitati aceasta sarbatoare. Parintii si copiii pot petrece la fel de bine doar ei intre ei. E seara de Halloween? Atunci intrati in spiritul ei uitandu-va la filmulete, jucandu-va sau citind povesti alaturi de ciocolata calda, popcorn si alte gustari delicioase pe care le pregatiti impreuna.

Halloween in natura

Interesati-va daca exista petreceri sau locatii precum parcuri, zone ale orasului, paduri care vor avea diverse activitati speciale pentru aceasta sarbatoare si intrati cu totii in atmosfera de peste ocean in care pe strazi se vad doar felinare de la dovleci si copii alaturi de parinti deghizati care merg la colindat.

Un Halloween ca la carte: mergeti la colindat!

La noi nu s-a implementat foarte bine ideea colindatului de Halloween, iar daca veti merge neanuntati pe la usile vecinilor s-ar putea sa vi se tranteasca o usa in nas. Dar puteti planui, impreuna cu prietenii si rudele, o adevarata cursa de colindat. Mergeti de la unii la altii si respectati traditia de peste hotare. Copiii se vor bucura de dulciurile primite, iar voi va veti simti minunat alaturi de prieteni.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Halloween Halloween copii Halloween activitati familie Decoratiuni halloween Retete copii halloween

Articole recomandate

Citeste si despre