Cum sa faci invitatii haioase pentru petrecerea de Halloween

Realizarea invitatiilor pentru petrecerea de Halloween reprezinta primul pas in organizarea unui astfel de eveniment. Modul in care sunt confectionate acestea si in care sunt redactate sau scrise detaliile petrecerii sunt foarte importante, intrucat ofera invitatilor o prima impresie despre eveniment. Iata cateva idei pentru confectionarea manuala a celor mai simpatice, haioase, dar si infricosatoare invitatii pentru petrecerea de Halloween, pe care sa le faci impreuna cu copilul tau!

Invitatie cu liliac din panglica

Realizati invitatia pentru petrecerea pe care o organizati de Halloween din carton. Pe acesta, printati informatii cheie legate de data si locul unde are loc evenimentul, ora si conditiile impuse pentru participare. Insa, pentru ca este Halloween si invitatia trebuie sa poarte amprenta acestei sarbatori, puteti confectiona niste lilieci mici din panglica neagra, pe care sa-i lipiti de antetul invitatiei. Astfel, invitatia simpla intra in spiritul acestei sarbatori, dar ramane totodata eleganta si rafinata.

1 din 7 >

Taguri Invitatii petrecere Halloween Invitatii Halloween Petrecere Halloween

Citeste si despre

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul