Campania Inima Copiilor continua si in luna iunie

/ / Modificat: 2009-06-10
Campania Inima Copiilor continua si in luna iunie





Ca urmare a succesului pe care l-a avut campania Inima Copiilor pentru Marie Curie in primele doua luni, in iunie, luna copiilor, companii, organizatii si artisti s-au alaturat campaniei noastre de strangere de fonduri pentru infiintarea departamenutului de cardiochirurgie pediatrica la Spitalul de copii Marie Curie.

Campania de strangere de fonduri pentru pentru infiintarea primului departament de cardiochirurgie pediatrica din Bucuresti continua si se pot dona in continuare 2 Euro prin SMS la 858 pana pe 30 iunie.

Mihai Margineanu si Damian & Brothers canta din inima pentru Inima Copiilor – Concert extraordinar la Club Gossip Mamaia – 12 iunie 2009

Vineri 12 iunie, Mihai Margineanu si Damian & Brothers vor sustine un concert extraordinar la Gossip Mamaia. Fondurile obtinute din biletele vandute vor fi donate pentru infiintarea departametului de cardiochirurgie de la Marie Curie.

Concertul se doreste a fi atat un sprijin material, cat si o modalitate de promovare a campaniei Inima Copiilor pentru Marie Curie. Organizatorul, Domnul Alexandru Baltat, si-a declarat intentia de a mai organiza astfel de concerte caritabile, in beneficiul Asociatiei Inima Copiilor, in aceasta toamna, in Bucuresti.

Licitatia caritabila pentru copii, editia 2009 – organizata de salt&pepper catering si prietenii de la Corte del Fiesta – 16 iunie 2009

In data de 16 iunie 2009, ora  20:00, la Snagov, cu ocazia inaugurarii locatiei Corte del Fiesta, va avea loc Licitatia caritabila pentru copii, editia iunie 2009, organizata de salt & pepper catering. Aproximativ 200 de personalitati sunt asteptate sa doneze obiecte personale, valoroase mai degraba sentimental decat material, care vor fi licitate in cadrul evenimentului.

Printre cei care au raspuns pozitiv invitatiei se numara: Amalia Nastase, Romanita Iovan, Rita Muresan, Adriana Bahmuteanu, Valentina Pelinel si Cristian Boureanu, Anca Badiu, Cornel Ilie, Adina Buzatu, Oana Turcu si Cristian Brancu si multi altii.

Mai multe personalitati au donat deja obiecte pentru a fi licitate. Astfel, Dan Chisu a oferit vesta cu care a facut inconjurul lumii, iar Andrei Hrebenciuc un tablou din colectia sa personala.

 Cum puteti ajuta

Campania de strangere de fonduri se desfasoara intre 1 aprilie si 30 iunie. Pana acum s-au strans peste 400.000 Euro din suma minima de 500.000 Euro necesara pentru inceput.

Cei care vor sa ajute pot dona 2 Euro prin SMS la 858. Numarul este oferit gratuit de Cosmote, Orange si Vodafone. Nu se percepe TVA.

De asemenea se pot face donatii in cont sau online pe site-ul Asociatiei, www.inimacopiilor.ro.

Tot pe site, pot fi gasite detalii despre proiect si despre mersul campaniei.

Campania a primit din partea CNA calitatea de campanie de interes public (hotararea 4241 din 19.03.2009).

Ce este Asociatia "Inima Copiilor"

Asociatia "Inima Copiilor" este o asociatie non-guvernamentala si non-profit constituita in ianuarie 2006. Din august 2006 Asociatia "Inima Copiilor" reprezinta oficial in Romania organizatia de interes umanitar international "The Heart of Children", Italia, condusa de Dr. Vittorio Vanini, iar din iulie 2008 este afiliata la Alianta Nationala de Boli Rare.

Scopul Asociatiei este acela de a ajuta copiii cu probleme cardiace, in special pe cei cu malformatii cardiace congenitale.

Asociatia a dotat cu aparatura medicala in valoare de peste 480.000 Euro Sectia de Cardiochirurgie Pediatrica a Institutului Inimii "Niculae Stancioiu" din Cluj unde a si organizat si sustinut financiar 6 misiuni medicale umanitare.

Citeste si Inimile copiilor merita o sansa!.

10 iunie 2009


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre